Στις 29 Σεπτεμβρίου τελικά η σέντρα της Super League2

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Στις 29 Σεπτεμβρίου και όχι στις 15, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2, κάτι που αποφασίστηκε στο χτεσινό ΔΣ της νεοσύστατης κατηγορίας.
Η αναβολή της πρεμιέρας και η μετάθεση της σέντρας κατά δύο εβδομάδες αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία λόγω του θολού τοπίου στα τηλεοπτικά καθώς ακόμα δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση κεντρικής διαχείρισης με την ΕΡΤ.

Φιλικά με Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα
Το παιχνίδι της πρεμιέρας του ΠΑΣ Γιάννινα με την Παναχαϊκή στην Πάτρα θα γίνει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. Το ενδεχόμενο αναβολής του πρωταθλήματος ήταν από ορατό έως πιθανό τις προηγούμενες ημέρες γιαυτό και από πλευράς ΠΑΣ έχουν κάνει τις ανάλογες κινήσεις για να κλειστούν τουλάχιστον φιλικά στο διάστημα αυτών των δύο εβδομάδων.
Ήδη χτες ανακοινώθηκαν δύο φιλικά, με Ολυμπιακό Βόλου την Παρασκευή και Κέρκυρα την Κυριακή και τα δύο στα Γιάννινα.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (13/09) ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί στις 17:30 τον Ολυμπιακό Βόλου στο Ζωσιμάδες, ομάδα Football League, ενώ δύο ημέρες αργότερα, την Κυριακή (15/09) θα έρθει στα Γιάννινα η ομάδα της Κέρκυρας και το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο και πάλι για τις 17:30.
Υπενθυμίζεται ότι για το πρωτάθλημα της Super League 2 δεν προβλέπονται εμβόλιμες αγωνιστικές εφόσον δεν υπάρξουν απρόοπτα με αναβολές και ακυρώσεις αναμετρήσεων ενώ η κανονική διάρκεια θα ολοκληρωθεί την 1η Μαρτίου. Τα play offs (1η -6η θέση) και τα play out (7η - 12η θέση) θα διεξαχθούν σε δύο γύρους και θα διαρκέσουν από τις 15 Μαρτίου έως 10 Μαΐου.
Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στα play off ανεβαίνει απευθείας στην πρώτη κατηγορία, ενώ η δεύτερη των play off θα διεκδικήσει την άνοδο στα μπαράζ με τον 13ο της Super League 1.
Ο 11ος και 12ος των play out, δηλαδή ο τελευταία και προτελευταία ομάδα θα υποβιβαστούν απευθείας στην Football League.