Κέφια είχε η κληρωτίδα στη πρεμιέρα των πρωταθλημάτων

on .

PODOSFAIRO MPALA

• Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η κλήρωση των πρωταθλημάτων σε Β’ και Γ’ Ερασιτεχνική Κατηγορία.
Η Β’ Ερασιτεχνική είναι χωρισμένη και φέτος σε δυο ομίλους των 16 ομάδων, ενώ από τη σεζόν 2020-21 οι δυο όμιλοι της κατηγορίας θα αποτελούνται από 14 ομάδες. Η σέντρα στο πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 21/22 Σεπτεμβρίου.
Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον Α’ Όμιλο δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα στο Σταυράκι και το Ροδοτόπι, ενώ στον Β’ Όμιλο ξεχωρίζει το παιχνίδι των Λογγάδων με τον Ολυμπιακό Βοτανικού.
Η 1η αγωνιστική του Α Ομίλου: Κληματιά- Ζίτσα,Κάστρο- Κεφαλόβρυσο, Σταυράκι- Ροδοτόπι, Ρωμανό- Πωγωνάτος, Βουνοπλαγιά- Νεοχωρόπουλο, Αμφιθέα- Αμπελόκηποι, Ζωοδόχος- Πετσάλι ,Πεντέλη- Πανζαγορισιακός.
Η 1η αγωνιστική του Β’ Ομίλου: Πηγές Λούρου- Ελληνικό ,Ασβεστοχώρι- Κουτσελιό, Αετορράχη- Μουσιωτίτσα, Ραφταναίοι- Δροσοχώρι, Λογγάδες- Ολυμπιακός Βοτανικού, Χρυσοβίτσα- Κραψήτες Καππαδόκες, Συρράκο- Μηλιά, Ηλιόκαλη- Πράμαντα
Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
Η Γ’ Κατηγορία αποτελείται από δυο ομίλους με 9 ομάδες ο καθένας.
Στη Γ’ Ερασιτεχνική της σεζόν 2020-21 προβιβάζονται δυο ομάδες από κάθε όμιλο και το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 28-29/09. Στον Α’ Όμιλο ξεχωρίζει η αναμέτρηση των Αναργύρων με τον ΠΑΟ Κόνιτσας στη πρεμιέρα, ενώ στον Β’ το ντέρμπι της Δαφνούλας με τη Ρόνα Ανηλίου.
Η 1η Αγωνιστική του Α’ Ομίλου: Δόξα Αναργύρων- ΠΑΟ Κόνιτσας, Μάρμαρα- Απείθαρχος, ΑΠΟΕΛ – Βελισσάριο, Ρίζα- Καμποχώρια. Ρεπό: Περίβλεπτος
Η πρεμιέρα στον Β’ Όμιλο: Δαφνούλα- Ανήλιο, ΑΕ Γιάννενα- Βοτονόσι, Μουζακαίοι- Περιστέρι, Επισκοπικό- Μαχητής. Ρεπό Πλατανιά.