Κ17: ΠΑΣ-Άρης 1-1

on .

K17

Σε ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης μοιράστηκαν τους βαθμούς σε ένα αγώνα που είχε δύναμη, πάθος, δοκάρια, ένα πανέμορφο γκολ του Δημητρέλου και ένα φινάλε γκραν-γκινιολ.
Ο ΠΑΣ στο πρώτο μέρος κατάφερε με σωστή αμυντική τακτική να περιορίσει την επικινδυνότητα των παικτών του Άρη και να ανοίξει το σκορ με ένα πολύ όμορφο γκολ.
Ο Άρης είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 14’ με τον Ίννο να κάνει το σουτ από πλάγια θέση και τον Μάκη να διώχνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
Νέα ευκαιρία στο 26’ για τους φιλοξενούμενους όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γραμματικόπουλου δεν μπόρεσαν να διώξουν οι αμυντικοί του ΠΑΣ η μπάλα έφτασε στον Βολονάκη όμως ο Καραμάνης έπεσε με αυτοθυσία στα πόδια του και έδιωξε τον κίνδυνο.
Ο ΠΑΣ απάντησε στις ευκαιρίες του Άρη στο 31’με τον Κύρκο να βγαίνει απέναντι από τον Κυριαζή να κάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα του Άρη να αποκρούει σωτήρια τη μπάλα.
Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη άνοιξε το σκορ στο 36’ με ένα πολύ όμορφο γκολ με ανάποδο ψαλίδι του Δημητρέλου.
Ο Κύρκος στο 39’ έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ήταν η ομάδα που επικράτησε κατά κράτος στον αγωνιστικό χώρο έχοντας δύο δοκάρια και χαμένες ευκαιρίες απέναντι σε έναν ΠΑΣ που οι νεαροί παίκτες φαινόταν κουρασμένοι ωστόσο φωνάζουν για μια φάση πέναλτι σε ανατροπή του Φερεντίνου, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν το παιχνίδι στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Σουτ του Ξανθόπουλου στο 57’ η μπάλα λίγο άουτ.
Ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι στο 67΄σε ανατροπή του Φερεντίνου με τον διαιτητή Νέο να δείχνει τη συνέχεια του αγώνα.
Διπλή ευκαιρία στο 68’ για τον Άρη με τον Πόγιο να κάνει το σουτ απέκρουσε ο Καραμάνης η μπάλα έφτασε στον Γραμματικόπουλο που έκανε νέο σουτ και ο Μάκης επάνω στη γραμμή έδιωξε σε κόρνερ.
Δοκάρι στο 69’ για τους φιλοξενούμενους με σουτ του Γραμματικόπουλου.
Σουτ του Ίννου στο 75’ έξω από τα μεγάλη περιοχή η μπάλα λίγο άουτ.
Δεύτερο δοκάρι στο 79’ για τον Άρη με τον Γραμματικόπουλο εκτελεί φάουλ από πλάγια θέση η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και βρήκε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού.
Η υπεροχή του Άρη καρποφόρησε στο 88’ με τον Τσαπακίδη να εκτελεί κόρνερ και παρά την προσπάθεια του Καραμάνη να διώξει η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
Ο ΠΑΣ στις καθυστερήσεις (93’) έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1 με τον Παπαστράτο να κάνει το σουτ και τον Κυριαζή να αποκρούει σωτήρια.
Στην αμέσως επόμενη φάση (94’) ήταν η σειρά του Άρη να χάσει την ευκαιρία για να πάρει το παιχνίδι με τον Βολονάκη να κάνει το σουτ και τον Καραμάνη να αποκρούει.
Διαιτησία: Νέος (Παπαδημητρίου-Τσάντας).
ΠΑΣ Γιάννινα: Καραμάνης, Μάκης, Περβανάς, Σταύρου, Ντούκας, Παππάς, Λάμα (73’ Τσέλιος), Καφενζής (79’ Σκουτελιάς), Δημητρέλος, Κύρκος (60’ Φερεντίνος), Ζώνιος (68’ Παπαστράτος).
Άρης: Κυριαζής, Ίννος (92’ Βακουφτσής), Τσαπακίδης, Μπάλκας, Βολονάκης, Σαλιάρης, Πόγιος, Σγουρός (46’ Ξανθόπουλος), Γραμματικόπουλος (84’ Τσιάτσος), Δασκαλάκης, Χατζηϊωάννου (46’ Παναγίδης).