Με συνοπτικές διαδικασίες πήρε την αδειοδότηση η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Λύση στο ζήτημα που είχε προκύψει με τις οφειλές του ΠΑΣ Γιάννινα προς το ΠΕΑΚΙ για τους χώρους που χρησιμοποιεί βρέθηκε χτες καθώς η γιαννιώτικη ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με τη νέα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ για αποπληρωμή των οφειλών της. Ταυτόχρονα σχεδόν ενημερώθηκε και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού όπου στην χθεσινή της συνεδρίαση «άναψε» το πράσινο φως και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αδειοδοτήθηκε κανονικά μιας και ήταν η μοναδική εκκρεμότητα στο φάκελό της.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης ότι ρυθμίστηκαν οι εκκρεμότητες απέναντι στο ΠΕΑΚΙ, οι οποίες ανέρχονται στις 110.000 ευρώ και ευχαριστεί τη νέα διοίκηση για τη γρήγορη αλλά και δίκαιη αντιμετώπιση του προβλήματος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:
«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ενημερώνει ότι προέβη σε ρύθμιση των εκκρεμοτήτων της απέναντι στο ΠΕΑΚΙ και όλα τα απαραίτητα χαρτιά για την αδειοδότηση από την Ε.Ε.Α. έχουν προωθηθεί για έγκριση.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη νέα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ για την γρήγορη και δίκαιη αντιμετώπιση του προβλήματος, παρόλο το μικρό χρονικό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων τους και θα τους ευχηθούμε να έχουν μία δημιουργική και αποτελεσματική θητεία».

Οριστικά με Ασπρόπυργο στο Κύπελλο
Η Ένωση Ασπροπύργου θα είναι οριστικά ο αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς απορρίφθηκε η ένσταση της Ελασσόνας εις βάρους του, οπότε η νεοφώτιστη ομάδα της Αθήνας στη Football league θα βρεθεί στον δρόμο της γιαννιώτικης ομάδας σε νοκ άουτ αναμέτρηση.
Η Ελασσόνα είχε υποβάλει ένσταση για το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο, καθώς θεωρούσε πως η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα δεν διέθετε δύο παίκτες κάτω των 20 ετών στην 18αδα. Η ομάδα της Ελασσόνας ζητούσε να πάρει στα χαρτιά τον αγώνα που έχασε με 0-1 στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η απόφαση ήταν αθωωτική για τον Ασπρόπυργο.
Από την ΕΠΟ ορίστηκε και πάλι το παιχνίδι του Ασπροπύργου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στην έδρα του Ασπρόπυργου.

Συνέντευξη Τύπου ο Γιαννίκης
Για το παιχνίδι της πρεμιέρας την Κυριακή κόντρα στην Παναχαϊκή αλλά και για όλα τα τρέχοντα αγωνιστικά ζητήματα θα τοποθετηθεί ο Αργύρης Γιαννίκης στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στις 13:00 στο «Ζωσιμάδες».
Ο Τρικαλινός τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα θα απαντήσει σε ερωτήματα για την παρατεταμένη περίοδο προετοιμασίας, τα αγωνιστικά πλάνα του ενόψει Πάτρας, αλλά και τους στόχους της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι.