Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ο Αγιασμός στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ!

on .

ERASITEXNHS AGIASMOS

• Πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι ο Αγιασμός όλων των τμημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.
Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιώργος Οικονόμου, ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομών Γιώργος Ιωάννου, ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ανδρικής ομάδας Γιώργος Ντάσιος, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑΕ Αλέκος Πότσης, εκ μέρους της Περιφέρειας ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γοργόλης, από το Δήμο Ιωαννιτών ο Αντιδήμαρχος κ. Αϊβατίδης, ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Χρίστος Τσάγκας, από την ΕΠΣΗΠ ο πρόεδρος των παιδικών πρωταθλημάτων Παναγιώτης Δαβής.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιώργος Οικονόμου ευχήθηκε υγεία στους νεαρούς και στις οικογένειες τους, καλή πρόοδο και τόνισε ότι το σημαντικότερο είναι να γίνουν καλοί άνθρωποι και ευχαρίστησε όλους τους επίσημους που ήταν στον Αγιασμό.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γοργόλης που τόνισε ότι είναι χαρούμενος που βλέπει ότι αυξήθηκε ο αριθμός των παιδιών και αυτό σημαίνει ότι αποφεύγουν άσχημα πράγματα και πηγαίνουν στον αθλητισμό.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Αϊβατίδης στην ομιλία του είπε ότι ο Δήμος θα είναι πλάι στον Ερασιτέχνη και ευχήθηκε να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά και καλή πρόοδο στα μαθήματα.
Ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΗΠ Παναγιώτης Δαβής τόνισε ότι θα είναι δίπλα για να διασφαλίσουν τους τρόπους εκμάθησης αλλά και αγώνων. Επεσήμανε ότι οι νεαροί παίκτες έχουν την τύχη να προπονούνται σε πολύ καλές εγκαταστάσεις και μετέφερε τις ευχές του προέδρου της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά.
Από την πλευρά του ο υπεύθυνος υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Ιωάννου μετέφερε τις ευχές του προέδρου της ΠΑΕ Γιώργου Χριστοβασίλη. Και αυτός με τη σειρά του είπε για το αθλητικό κέντρο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι που όπως είπε η σημερινή εικόνα οφείλεται στον πρώην πρόεδρο Χρίστο Τσάγκα και στον νυν Γιώργο Οικονόμου.
Τέλος ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Ντάσιος είπε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τον πολύ καλό αγωνιστικό χώρο στον οποίο αγωνίζονται, τόνισε ότι η ΠΑΕ θα είναι κοντά τους όσο μπορεί να βλέπει τις επιδόσεις τους, τους ευχήθηκε υγεία και τους προέτρεψε στο χώρο που βρίσκονται να χαίρονται και να χαμογελάνε.