Ντέρμπι γοήτρου αύριο Α.Ο. Ανατολής - Αναγέννηση Άρτας

on .

ANATOLH

• Μετά από 1,5 χρόνο όπου είχε ως έδρα το συνθετικό, αλλά και έδωσε το παιχνίδι με το Ευπάλιο στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ η Ανατολή αύριο Κυριακή (16:00) θα αντιμετωπίσει στη φυσική έδρα το γήπεδο «Ιωάννης Σουμουντζόγλου» την Αναγέννηση Άρτας.
Οι «Πόντιοι» μετά από τρεις αγωνιστικές δεν έχουν καταφέρει να πάρουν ακόμη βαθμό και τη αναμέτρηση με την Άρτα είναι κρίσιμη.
Στα αγωνιστικά επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό στον αγώνα με τον Απόλλων Ευπαλίου ο Άγγελος Νάσιος και φαίνεται να διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα.
Ο Σωκράτης Νούγιας παρουσιάστηκε χθες να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στο Πέραμα, ενώ απών θα είναι ο τραυματίας Ορέστης Πάσχος.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Κεχαγιάς με βοηθούς τους Αλέξανδρο Μπαλιάκο και Θεόδωρο Παπαδόπουλο όλοι από την Κοζάνη.
Με κόσμο η Άρτα
Αρκετός από ότι φαίνεται θα είναι ο κόσμος που θα ταξιδέψει από την Άρτα για να βοηθήσει την Αναγέννηση στο συγκεκριμένο παιχνίδι μιας και η πορεία της ομάδας είναι καλή στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.