ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K17

Κ17: ΠΑΣ - ΠΑΟΚ 0-1

Μπορεί ο ΠΑΣ να γνώρισε την ήττα με 0-1 από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο άφησε στο παιχνίδι πολύ καλές εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να απειλήσουν την εστία του Δασκαλάκη.
Ο ΠΑΣ είχε τρεις καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ όμως ο Φερεντίνος (16’) και ο Ζώνιος (23’, 26’και 43’) δεν μπόρεσαν να βρουν το στόχο.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει το γκολ στο 66’ με τον Μπάμπουρα, ενώ είχε και δοκάρι στο 78’ με τον Σπυράκο.
Διαιτησία: Φίτσας (Ντόμαρης-Νάστος) Πρέβεζας.
ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλάκης, Μάκης, Περβανάς, Τσιούτσιος, Ντούκας, Παππάς, Λάμα, Σταύρου, Φερεντίνος, Κύρκος, Ζώνιος.
ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Κιτσάκης (56’ Τασιούρας), Σινάνας, Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Τσίκος, Σμυρλής (75’ Ζίλο),Κουτεντάκης, Μπαμπούρας, Ρουμιάντσεβ (51’ Κεδίκογλου), Σπυριδόπουλος (75’ Σπυράκος).

* * * 

Κ15: ΠΑΣ - ΠΑΟΚ 0-2

Καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο με 0-2 από τον ΠΑΣ.
Στο πρώτο ημίχρονο οι νεαροί παίκτες του ΠΑΣ προέβαλαν σθεναρή αντίσταση και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές και άνοιξε το σκορ στο 44’ με τον Γκούμα.
Ο ΠΑΣ έχασε ευκαιρία στο 55΄ για να ισοφαρίσει όταν ο Σάλο έκανε τη σέντρα ο Νίττας πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.
Τη νίκη σφράγισε λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Καστίδης διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.
Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Τσάντας-Γκέλης).
ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Αθανασίου, Τζουβάρας, Τσιφάκης, Κουτσός, Καγκιούζης (45’ Παύλου), Χρήστου, Σάλο, Νίττας, Μουσιωτίτσας (68’ Τσαργκοβίτσας), Κύργιος.
ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Παναγιωτίδης (66’ Μαύρης), Δεληγιάννης (78’ Σκούρτης), Καστίδης, Πασαχίδης, Παπαευαγγέλου, Κοττάς (66’ Μπεκρίδης), Αδάμ, Βασιλειάδης (58’ Ιγνατίου), Κουτσιούδης, Γκούμας.