Ολοκληρώνεται η β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗΠ

on .

PODOSFAIRISTH MPALA

• Μπορεί και στο σημερινό πρόγραμμα να λείπει το μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο υπάρχουν ενδιαφέροντα παιχνίδια.
Ένα από αυτά θα διεξαχθεί στην Αγία Μαρίνα, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Κοσμηρά. Αμφότερες οι ομάδες έχουν αξιόλογη πορεία στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α Ερασιτεχνικής και αναμένεται να γίνει ένα αμφίρροπο ματς στα πλαίσια του Κυπέλλου.
Στη μάχη του Κυπέλλου μπαίνει σήμερα και η εκπρόσωπος του γιαννιώτικου ποδοσφαίρου στη Γ΄ Εθνική, Ανατολή, η οποία μετά το εντυπωσιακό 0-4 στο Αντίρριο κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα, δοκιμάζεται στην Κόντσικα.
Στην «φάση 16» έχουν ήδη κλειδώσει την πρόκριση επτά ομάδες από τα ματς που έγιναν την περασμένη Τετάρτη αλλά και ο Πωγωνάτος που πέρασε άνευ αγώνα, όπως είχε προκύψει από την κλήρωση της β’ φάσης. Οι ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί είναι οι: Θύελλα Κατσικάς, , Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά, Κράψη, Νησί, Πίνδος Κόνιτσας, Χουλιαράδες και Ασβεστοχώρι.
Αναλυτικά το πρόγραμμα
15.30 Κάστρο-Ρωμανό: Ντόντης (Πολίτης-Ηλία), Προοδευτική Περάματος – Φλόγα Πετσαλίου: Μητρογιάννης (Χαρίσης - Γατσόμαλος), Θύελλα Ελεούσας - Ηλιόκαλη: Μπαδήμας (Παπαιωάννου - Νίκας), Μέτσοβο - Ραφταναίοι: Χατζηπαναγιώτου (Ντάρας - Ευαγγέλου), Λογγάδες - Χρυσοβίτσα: Χριστοφορίδης (Τάσης - Μπλέτσας), Δαφνούλα - Καστρίτσα: Τζόβας (Αρβανίτης - Κολιός), Αγία Μαρίνα - Κοσμηρά: Κατσικογιάννης (Τσάντας - Γεωργίου),
Κόντσικα - Ανατολή: Ζαμπαλάς (Σπυρογιώτης - Γκέλης)