Οριστικά νοκ-αουτ ο Κρίζμαν από τη «μάχη» της Λιβαδειάς

on .

KRIZMAN PAS

• Ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αυριανής (7:30 μ.μ.) αναμέτρησης στη Βοιωτία με τον Λεβαδειακό για την 2η αγωνιστική της Super League 2.
Ο προπονητής του ΠΑΣ Αργύρης Γιαννίκης δεν θα έχει στη διάθεση του ούτε τον Κρίζμαν, όπως και τους γνωστούς τραυματίες Σεργκελασβίλι, Ελευθεριάδη και Ράντοβατς. Ο Κροάτης δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα ούτε χτες και τέθηκε νοκ άουτ από την μάχη της Λιβαδειάς.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα θα κλείσει σήμερα με πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει οδικώς για τη Βοιωτία. Στο ενδιάμεσο, στις 13:00 ο Γιαννίκης θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τα πλάνα του παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
STOP στους φίλους του ΠΑΣ
Την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς και τη μη διάθεση εισιτηρίων προς αυτούς για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό αποφάσισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Έτσι ο ΠΑΣ θα στερηθεί της βοήθειας των φίλων του που είχε στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.
Βέβαια η απόφαση αναφέρει ότι απαγορεύει μόνο την οργανωμένη μετακίνηση, ωστόσο ακόμα και μεμονωμένα να βρεθούν φίλοι του ΠΑΣ στη Λιβαδειά για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι ενδέχεται να μείνουν εκτός γηπέδου μιας και δεν θα υπάρχει διαθέσιμη κερκίδα φιλοξενουμένων.

Διαιτητής ο Αγγελάκης
Ο Άγγελος Αγγελάκης από τη Μακεδονία ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό. Πρόκειται για διαιτητή Super League 2 και γιο του παλιού διαιτητή Αγγελάκη από τη Θεσσαλονίκη. Βοηθοί του Αγγελάκη θα είναι οι Νίκος Τοροσιάδης και Ηλίας Παπαδόπουλος, άπαντες από τον σύνδεσμο διαιτητών της ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος από τα Χανιά.