Χωρίς τον Κρίζμαν ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη

on .

KRIZMAN PAS 1

• Χωρίς τον Κρίζμαν στη σύνθεσή του θα υποδεχτεί ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Εργοτέλη στη δευτεριάτικη αναμέτρηση στο "Ζωσιμάδες".
Ο Κροάτης επιθετικός δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε χτες με την υπόλοιπη ομάδα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και συνεπώς τέθηκε νοκ άουτ από το παιχνίδι κόντρα στην κρητική ομάδα, δεδομένου ότι έχασε πολλές προπονήσεις και αυτής της εβδομάδας.
Πέραν του Κρίζμαν ο Γιαννίκης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βόσνιου Ράντοβατς, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του καθώς το διάστρεμμα που υπέστη στο φιλικό με την Κέρκυρα αποδείχτηκε βαρύτερο από ότι αναμένονταν. Φυσικά απόντες θα είναι και οι δύο γνωστοί τραυματίες Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδης.
Τα ερωτηματικά για το παιχνίδι της Δευτέρας με τους Κρητικούς αφορούν τους Κάστρο και Χουτεσιώτη που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών από το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Βέροια. Αμφότεροι δεν προπονήθηκαν χτες και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα εξαρτηθεί από τις τελευταίες τρεις προπονήσεις.
Το χτεσινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στη Βέροια, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο πάνω στην επιθετική ανάπτυξη, τα τελειώματα φάσεων, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε και οικογενειακό δίτερμα.

Αλλαγή διαιτητή στο ΠΑΣ-Εργοτέλης
Στην αντικατάσταση του διαιτητή του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Εργοτέλης προχώρησε χτες η ΚΕΔ καθώς αντί του Θανάση Δραγούση από το Κιλκίς που είχε αρχικά οριστεί, την αναμέτρηση θα διευθύνει τελικά ο Παναγιώτης Κουκούλας από τη Λέσβο.
Οι βοηθοί του Κουκούλα, ο τέταρτος διαιτητής και ο παρατηρητής του αγώνα μένουν ως έχουν. Συγκεκριμένα, πρώτος βοηθός θα είναι ο Νικόλαος Κωτούλας από τον σύνδεσμο Κιλκίς και δεύτερος ο Νικόλαος Τυριακίδης από τη Μακεδονία. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Θωμάς Μαυρίδης από τον σύνδεσμο Πέλλας και παρατηρητής ο Χρήστος Μαγιάννης από την Άρτα.

Συνέντευξη Τύπου Γιαννίκη
Στους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα μιλήσει σήμερα το μεσημέρι στις 13:30 ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Αργύρης Γιαννίκης ενόψει του παιχνιδιού της Δευτέρας με τον Εργοτέλη.
Ο Τρικαλινός προπονητής θα αναφερθεί στα τρέχοντα αγωνιστικά ζητήματα και τις απουσίες που θα έχει η ομάδα της Ηπείρου, ενώ θα δεχτεί και σχετικές ερωτήσεις. Η καθιέρωση της media day αποτελεί θετική κίνηση εκ μέρους του Γιαννίκη και της ομάδας, κάτι που είχε σταματήσει ο Πετράκης στο τελευταίο κομμάτι της θητείας του.

Ήττα στο κύπελλο ο Εργοτέλης
Τη νίκη κρατούσε στα «χέρια» του ο Εργοτέλης μέχρι το 81΄ όταν μετά από ανατροπή προηγούνταν με 2-1 των Τρικάλων στο Κύπελλο. Στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ και έτσι ηττήθηκε με 3-2 από τους γηπεδούχους και πλέον θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον επαναληπτικό αγώνα.
Προπονητής του Εργοτέλη είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Γιάννη Πετράκη στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιάννης Ταουσιάνης. Η αποστολή των Κρητικών είναι 22μελής και πιθανότατα δεν θα επιστρέψει στο Ηράκλειο μετά το παιχνίδι Κυπέλλου.
Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Οικονόμου, Πέιος, Dominik, Μπούσης, Bote, Βουτσάς, Προβυδάκης, Κατσούρι, Bruce, Γροντής, Μπουτσάκης, Αλεξάκης, Τσέλιος, Barata, Efford, Kwateng, Σταθόπουλος, Ιατρούδης, Μανουσάκης.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Κοιλιάρας, ο οποίος στο παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά υπέστη θλάση.