Κ17 ΠΑΣ - Λάρισα 8-0

on .

k17

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε ο ΠΑΣ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις επικρατώντας 8-0 της Λάρισας.
Ένα παιχνίδι που όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ δεν αντέχει σε κριτική με του παίκτες του Χρήστου Αγγέλη να κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 3’ με τον Ζώνιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ να κάνει το 1-0.
Το 2-0 έγινε στο 32’ όταν ο Κύρκος εκτέλεσε φάουλ η μπάλα έφτασε στον Δημητρέλο αυτός πάσαρε στον Τσιούτσιο και ο τελευταίος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 44’ ο Φερεντίνος έκανε τη σέντρα και ο Ζώνιος με σουτ έκανε το 3-0.
Σουτ του Δημητρέλου στο 51’ απέκρουσε τη μπάλα ο Νικολακούλης αυτή έφτασε στον Φερεντίνο που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 4-0.
Ο Δημητρέλος στο 56’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ πέτυχε το 5-0 για τον ΠΑΣ, ενώ στο 66’ και πάλι ο Δημητρέλος μετά από σέντρα του Μάκη ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-0.
Το 7-0 έγινε στο 76’ με κεφαλιά του Μίνα και τραγικό λάθος του τερματοφύλακα του οποίου η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια.
Το τελικό 8-0 διαμόρφωσε στο 90’ ο Μίνα.
Δοκάρι για τον ΠΑΣ είχε στο 84’ ο Λάκα.
Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Μπόσιας - Σπυρογιώτης).
ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλάκης, Μάκης (69’Λάκα), Περνάς, Τσιούτσιος, Ντούμα, Μπούμπα, Λάμα (75' Τσέλιος), Κύρκος (75' Σκουτελιάς), Δημητρέλος, Ζώνιος (69’ Τασιούλας), Φερεντίνος (60' Μίνα)
Λάρισα: Νικολοκούλης, Χατζής, Στάμος (66' Κοτσάκι) Παπακωνσταντίνου, Αντωνίου, Ταμπώσης ( Σιάτρας) Κίτσας, Γκαλμπογγίνι (69' Ντούρας), Κυριζάκης (46’ Δράκος), Ριζούλης (46’ Λυγούρας), Κούκος.

κ15 ΠΑΣ-ΑΕΛ 1-0

Χάνοντας σωρεία ευκαιριών η Κ15 πήρε έστω και στο φινάλε τον αγώνα με τη Λάρισα την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα.
Οι νεαροί παίκτες του Μιχάλη Μπόλου έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και σφυροκοπούσαν την εστία της Λάρισας με την μπάλα να μην τους κάνει το χατίρι να πάει στα δίχτυα.
Με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Σάλο ο ΠΑΣ πίεσε τη Λάρισα η οποία είχε σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα Παπαπούλιο ο οποίος πραγματοποίησε ουκ ολίγες επεμβάσεις.
Στο 20’ ο ΠΑΣ είχε δοκάρι με τον Κύργιο.
Η Λάρισα στο 75’έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ζέρβα
Τελικά η πίεση του ΠΑΣ καρποφόρησε στο79’
Διαιτησία: Τζόβας (Μάντζιος - Γκέλης).
ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Αθανασίου, Τζουβάρας, Παύλου, Γυφάκης, Σκαργιώτης (46’ Καγκιούζης), Χρήστου, Κύργιος, Σάλο, Θαυμαστός (59’ Μουσιωτίτσας), Νίττας (41’ Τσιγαράς).
Λάρισα: Παπαπούλιος,Πιτσοδήμος, Πόρος, Ζιώγας, Κυρμιτζής (63’ Βάγιος), Χουντάρας, Υδραίου, Μπαγιώτας (63’ Πινάκας), Ζέρβας, Νινήκας, Ασήκογλου.