Τέσσερις οι απόντες του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με την Κέρκυρα!

on .

PAS PROPONHSH 5 3 20

• Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της κυριακάτικης (3 μ.μ.) αναμέτρησης με την Κέρκυρα στο «Ζωσιμάδες» για την 20η αγωνιστική της  Super League 2.
Η γιαννιώτικη ομάδα επέστρεψε χτες στο ΠΕΑΚΙ και προπονήθηκε εκεί, μετά την προπόνηση της Τετάρτης που είχε πραγματοποιηθεί στο πλαστικό γήπεδο του Epirus Sports Center. 
Το μοναδικό πρόβλημα του Αργύρη Γιαννίκη για την Κυριακάτικη αναμέτρηση ακούει στο όνομα Φάμπρι Κάστρο, πλην εννοείται των τιμωρημένων λόγω καρτών Χουτεσιώτη, Μπουκουβάλα και Λιάσου. Ο Κολομβιανός μέσος δεν προπονήθηκε ούτε χτες με την υπόλοιπη ομάδα, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης και θεωρείται δεδομένο ότι θα απουσιάσει κόντρα στους Κερκυραίους, ανεβάζοντας σε τέσσερις τις απουσίες συνολικά της γιαννιώτικης ομάδας.
Η χτεσινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια κυκλοφορίας της μπάλας. Οι παίκτες του ΠΑΣ χωρίστηκαν σε 3 γκρουπ και έπαιξαν δίτερμα σε μικρούς χώρους, ενώ στην προπόνηση συμμετείχαν και ορισμένα παιδιά από τα τμήματα υποδομών της ομάδας.
Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 και μία ώρα νωρίτερα, στις 14:00, ο Αργύρης  Γιαννίκης θα μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το κυριακάτικο παιχνίδι και την προετοιμασία των Γιαννιωτών. Υπενθυμίζεται πως το παιχνίδι της Κυριακής δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη και η ΠΑΕ ανακοίνωσε γενική είσοδο 10 ευρώ (εκτός της θύρας VIP που έχει 15 ευρώ. Τα παιδικά εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ. 

Φιλανθρωπικός αγώνας των βετεράνων του ΠΑΣ
Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Βετεράνους του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ατρομήτου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 16:30 στη Λιμνοπούλα και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. 
Συγκεκριμένα, τα έσοδα από το φιλικό θα δοθούν στον βετεράνο ποδοσφαιριστή Βασίλη Σουλάκη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βετεράνων του ΠΑΣ αναφέρει τα εξής:
Φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ατρομήτου Ιωαννίνων θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λιμνοπούλας την Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 16:30.
Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδά του θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου Ιωαννίνων - Ερασιτέχνη ΠΑΣ  Γιάννινα, και άλλων ομάδων Βασίλη Σουλάκη ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται στο ΠΓΝΙ.
Τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του αγώνα. Παρακαλούμε θερμά να ενισχύσετε την προσπάθειά μας.