Με δέκα παίκτες επικράτησε (1-0) το Νησί της Καστρίτσας

on .

NHSI

• Ψυχή και πάθος έδειξε χθες το Νησί στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ με αντίπαλο τον Αγροτικό Καστρίτσας, τον  οποίο και νίκησε με 1-0 παίρνοντας προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. 
Η ομάδα του Αποστόλη Τόλη παρότι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο λόγω αποβολής του Στογιάννη πήρε πανάξια τη νίκη αφού δεν απειλήθηκε από την αντίπαλο της.
Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο είχε γενικά καλό ρυθμό και πολλά δυνατά μαρκαρίσματα.
Η Καστρίτσα στο πρώτο τέταρτο ήταν καλή και έχασε ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ με τους Σουκουλλάνη (11’), Θανάση (21’) και Γιάκο (22’).
Το Νησί στο 31’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κοντογιάννη από την Μπίζιο την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μπίλης στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας έτσι το σκορ για τους γηπεδούχους.
Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 35’ σε ανατροπή του Πρέντζα αλλά ο διαιτητής διέταξε τη συνέχεια του αγώνα.
Το Νησί στο 45’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Στογιάννη για εξύβριση.
Στο δεύτερο μέρος παρότι το Νησί έπαιζε με παίκτη λιγότερο ήταν η ομάδα που απειλούσε και στο 51’ είχε δοκάρι με τον Μπίλη.
Στη συνέχεια ακολούθησαν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με τους Πρέντζα (58’, 72’), Μπίλη (67’, 73’) και τον Πολύζο (87’).
Η καλυτερη στιγμή της Καστρίτσας ήταν το δοκάρι στο 91’ του Μπιστιόλη.
Διαιτησία: Τάσης (Μωυσιάδης-Σπυρογιώτης).
Αετός Νήσου (Αποστόλης Τόλης): Θουλιώτης, Μωραίτης, Κονδύλης, Κοσίνας, Κασίμης, Κοντογιάννης (55’ Τσιλίκης), Πρέντζας (84’ Πολύζος), Τζιμογιάννης (81’ Αθανασίου), Κάτσενος (46’ Γκόντζος), Μπίλης, Στογιάννης.
Αγροτικός Καστρίτσας (Μανώλης Λιαπάκης): Γρηγοριάδης, Δοβανάς, Διαμαντόπουλος, Μπίζιος (79’ Κρανάς), Τζίμας, Κύρκος, Τσεκούρας (62’ Αναστασιάδης), Γιάκος (85’ Ρίζος), Θανάσης, Σουκουλλάνη (52’ Μπιστιόλης), Ναυρόζογλου.