Αποχαιρέτησε τις Αμερικανίδες η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ

on .

PASWBC

• Στην πατρίδα τους επιστρέφουν οι Αμερικανίδες παίκτριες της γυναικείας ομάδας Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα και η διοίκηση της γιαννιώτικης ομάδας ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της, τις αθλήτριες Μοντγκόμερι,Τακ και Κάλχουν για την προσφορά τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών να έχει ανασταλεί χωρίς ημερομηνία επανέναρξης και με την γενικότερη κατάσταση - εξαιτίας της παγκόσμιας πανδημίας του Κορωνοϊού - αβέβαιη, οι Αμερικανίδες αθλήτριες της ομάδας Brandy  Montgomery, Acheil Tac και Sierra Calhoun αποφάσισαν με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της ομάδας να επιστρέψουν στην πατρίδα και τις οικογένειές τους. Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά και τις 3 αθλήτριες που τίμησαν τον ταύρο στη φανέλα, δίνοντας τους τελευταίους μήνες τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα, αλλά και για την επαγγελματική τους συμπεριφορά καθ όλη την παραμονή τους στα Γιάννινα.
Ευχόμαστε να έχουν καλή επιστροφή με ασφάλεια στην πατρίδα τους και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ξανά ανταμώσουν σύντομα - ανήκουν ήδη στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC».