Ριζική ανακαίνιση στο Κλειστό της Λιμνοπούλας

on .

LMNOPOYLA PEAKI FOTISMOS 27 4 20

• Στο «φουλ» είναι οι μηχανές και εν μέσω καραντίνας σε χώρους του ΠΕΑΚΙ, με τη Διοίκηση να εργάζεται πυρετωδώς, έχοντας προβεί σε ενέργειες, έτσι ώστε ν’ αλλάξουν όψη οι αθλητικοί χώροι.
Αυτό το διάστημα βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες στο χώρο της Λιμνοπούλας όπου η ανακαίνιση όλων των χώρων περιλαμβάνει τρεις φάσεις, όπως δήλωσε στον «Π.Λ» ο Αντιπρόεδρος της Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ και περιφερειακός σύμβουλος Χάρης Λαζάνης.
Συγκεκριμένα, η πρώτη φάση σχετίζεται με το Κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας και τον περιβάλλοντα χώρο. «Έχουν γίνει εξωτερικά βαψίματα, έχει μπει φωτισμός Led, έχει βγει η παλιά θέρμανση, αλλαγή τζαμιών που έχουν σπάσει, έχουν τοποθετηθεί υπερσύγχρονοι πάγκοι, πλήρης ανακαίνιση των αποδυτηρίων, παρκέ, υδρομονώσεις και μονώσεις, τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων στην κερκίδα, θα τοποθετηθούν νέες σύγχρονες μπασκέτες, ενώ έχουν απομακρυνθεί αυτές που βρίσκονταν στην οροφή του γυμναστηρίου. Παράλληλα, αλλάζουν οι πλάκες στο πεζοδρόμιο».
Κατά τον κ. Λαζάνη, το κλειστό γυμναστήριο ανακαινίζεται πλήρως και θα είναι χρήσιμο και λειτουργικό για τις ομάδες που το χρησιμοποιούν.
Η δεύτερη φάση, όπως ανέφερε ο Αντιπρόεδρος του ΠΕΑΚΙ, αφορά την αναβάθμιση του κολυμβητηρίου (αλλαγή της οροφής κ.α), η οποία ξεκινάει τον Ιούνιο.
Τέλος, η τρίτη φάση έχει να κάνει με την ανάπλαση του χώρου μέχρι τον Πύργο κωπηλασίας και σχεδιάζεται να γίνει μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Δεντροφύτευση, φωτισμός όλου του χώρου στις τρεις διαδρομές τρεξίματος μέχρι τη λίμνη, όπως και το ταρτάν στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Λιμνοπούλας.
Παράλληλα, στη φάση αυτή περιλαμβάνονται και οι αδειοδοτήσεις όλων των κτιρίων.
Για παράδειγμα σε ένα μήνα θα υπάρχει άδεια για το άθλημα της άρσης βαρών.
Τέλος, ο κ. Λαζάνης αναφέρθηκε και στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ανατολής, όπου και εκεί γίνονται και θα γίνουν διάφορες εργασίες όπως φωτισμός Led και καλλωπισμός με φυτά.