Νέα του ερασιτεχνικού

on .

anatoli

Ξεκίνημα σήμερα για τον Α.Ο Ανατολής

• Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του Αθλητικού Ομίλου Ανατολής, ενόψει της νέας σεζόν.
Οι «Πόντιοι» μετά την οριστική απόφαση να πάρουν μέρος στην Α’ Ερασιτεχνική και όχι στη Γ΄ Εθνική, ξεκινούν προετοιμασία με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών που παρέμειναν από το περσινό ρόστερ, το τμήμα υποδομής Κ-16 της Ανατολής - ΑΕΚ F.C. D.N. αλλά και με ταλέντα της ευρύτερης περιοχής.
Μέχρι να κλείσει το θέμα του προπονητή, οι προπονήσεις θα γίνονται υπό τις οδηγίες τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Στράτου Γκαρόζη και του προπονητή Κ16 Ηρακλή Σακκά.
Να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια, ο Α.Ο. Ανατολής τροφοδοτεί σταθερά με νέα ταλέντα τις κορυφαίες ομάδες της Super League και τις μικρές Εθνικές Ομάδες.

Στο Νησί ο  Βαλάντης Ζήσης

• Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του Αετού Νήσου, αποκτώντας από την Κράψη τον 27χρονο μέσο Βαλάντη Ζήση.
Μάλιστα, στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον τωρινό προπονητή του Αετού Αποστόλη Τόλη στην Προοδευτική Περάματος.

Προσθήκες από το  «πάνω ράφι» για Κράψη

• Με ακόμη πέντε ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενισχύθηκε η Κράψη.
Συγκεκριμένα, απέκτησε από την Ανατολή τους Άγγελο Νάσιο, Δημήτρη Τσουμάνη, Φίλιππο Μαρμούτα, Στέφανο Μαλάτο και Γιώργο Χριστακόπουλο.Οι ποδοσφαιριστές πρόκειται να συνεργαστούν ξανά με τον Βασίλη Σιαφάκα, καθώς ήταν μέλη της Δόξας Κρανούλας όταν ήταν προπονητής.
Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, Άγγελος Νάσιος είναι ένας παίκτης πληθωρικός που μπορεί να παίξει εξίσου καλά όλες τις θέσεις. Με την Ανατολή πέρυσι πέτυχε σημαντικά γκολ, δίνοντας βαθμούς που βοήθησαν στην παραμονή στην κατηγορία.
Ο 27χρονος μέσος Δημήτρης Τσουμάνης γνωστός με το παρατσούκλι "ο γιατρός" λόγω του επαγγέλματος, έκανε μια πολύ καλή χρονιά με την Ανατολή και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει την Κράψη από όπου του ζητηθεί.
Ο 24χρονος αμυντικός Φίλιππος Μαρμούτας στο περσινό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ανατολής "'όργωσε" στην κυριολεξία τη δεξιά πτέρυγα. Σημαντικό εργαλείο στα χέρια του προπονητή Βασίλη Σιαφάκα που θα το αξιοποιήσει τα μέγιστα.
Ο 27χρονος μέσος Στέφανος Μαλάτος, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε, επανήλθε δυναμικά πέρυσι και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στη νέα του ομάδα, ενώ η Κράψη στο πρόσωπο του Γιώργη Χριστακόπουλο θα βρει έναν πολύτιμο σέντερ φορ. Τέλος η Κράψη πήρε και τον μέσοεπιθετικό Δημήτρη Λώλο από ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ντούμπλαρε τις μεταγραφές η Ζωοδόχος

• Οι Κώστας Κατσίφας και Γιώργος Καραγιώργος αποτελούν τα δύο πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της Ζωοδόχου.
Τα λόγια είναι περιττά για την ποδοσφαιρική αξία του μέσου Κώστα Κατσίφα, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Χαλκηδόνα,στον Ατρόμητο και στον Απόλλωνα Αθηνών. Στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν ήταν στην Ανατολή και στη συνέχεια στο Σούλι Παραμυθιάς.Ο Γιώργος Καραγιώργος είναι κεντρικός αμυντικός και έπαιζε στην Κρύα.
Τα ηνία του Μετσόβου  στον Νίκο Γκούρα
• Μετά από απουσία ενός χρόνου ο Νίκος Γκούρας επιστρέφει στους πάγκους, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Μετσόβου.
Έχει θητεύσει σε πάγκους αρκετών ομάδων του ερασιτεχνικού αλλά και στη Γ΄Εθνική με τον Θρίαμβο Σερβιανών, ενώ είναι κάτοχος πιστοποιητικού προπονητικής κατηγορίας UEFA A.
Η Διοίκηση του ΠΑΣ Μετσόβου τον καλωσορίζει στην ομάδα.

Στο Νεοχωρόπουλο ο Κώστας Μαραγκός

• Τον αμυντικό Κώστα Μαραγκό, ο οποίος πέρυσι ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας του Σταυρακίου, απέκτησε ο Α.Ο Νεοχωρόπουλου.
Οι μεταγραφικές κινήσεις θα συνεχιστούν για το Νεοχωρόπουλο για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα και να παρουσιάσει στην πρώτη της συμμετοχή στην Α' κατηγορία ένα αξιόμαχο και δυνατό σύνολο.

Έξι προσθήκες το Ροδοτόπι

• Έξι μεταγραφικά αποκτήματα για την Πασσαρώνα Ροδοτοπίου στην προσπάθεια να φανεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.
Αποκτήθηκαν οι Διονύσης Μάντζαρης από την Κρύα, Αλέξανδρος Μπάφας από την Κόντσικα, Ελευθέριος Κίτσης από την Κόντσικα,Περικλή Οικονόμου από τον ΑΟ Γιάννινα, Βασίλης Παπαϊωάννου από τους Ραφταναίους και Γεώργιος Καρβούνη από τη Φορτούνα Κουτσοχέρου Λάρισας.
Καρέ μεταγραφών  για την Ηλιόκαλη

• Την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών έχει ανακοινώσει η διοίκηση της Ηλιόκαλης στην προσπάθεια που κάνει να ενισχυθεί η ομάδα ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Β’ Ερασιτεχνικής.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν τρεις παίκτες από την Κρύα ο επιθετικός Αλέξης Μπαμπούλιας, ο αμυντικός Σπύρος Τζούμας και ο Χαράλαμπος Ιακωβίδης που παίζει στα χαφ, ενώ από τους Ραφταναίους αποκτήθηκε ο Βασίλης Ρούμπος.Επίσης, η ομάδα απέκτησε τον 18χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Παλιάτσο από τη Θύελλα Κατσικά.

Στους Αμπελόκηπους ο Γιάννης Βλαχόπουλος

• Την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Γιάννη Βλαχόπουλου από την Κληματιά ανακοίνωσαν οι Αμπελόκηποι.
Η Διοίκηση θέλει να "παντρέψει" την εμπειρία με το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών και σίγουρα θα γίνουν και άλλες τέτοιες κινήσεις.