Σε αναζήτηση ομάδων για φιλικά ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS KARPENHSI 5 8 20

• Με καθημερινές διπλές προπονήσεις συνεχίζεται στο Καρπενήσι το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα. Στα σκαριά φιλικό με την ομάδα της Μυκόνου.
Το ιδιόκτητο γήπεδο του ξενοδοχείου Avaris είναι αυτό που φιλοξενεί καθημερινά τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και το ραντεβού τους είναι διπλό καθώς πραγματοποιούν προπονήσεις πρωί-απόγευμα υπό τις οδηγίες του προπονητή Αργύρη Γιαννίκη και των υπόλοιπων μελών του τεχνικού επιτελείου.
Το πρωινό πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης και το απόγευμα τακτική με παιχνίδια κυκλοφορίας της μπάλας. Ζητούμενο του Τρικαλινού προπονητή και των συνεργατών του είναι η αφομοίωση των οδηγιών και της τακτικής από τους ποδοσφαιριστές.

Φιλικό με την Μύκονο
Μεγάλες είναι οι προσπάθειες που κάνουν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα για να κλείσουν φιλικά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Υπάρχει όμως η αντικειμενική δυσκολία ότι αυτές τις ημέρες δεν υπάρχουν ομάδες στο Καρπενήσι καθώς οι Γιαννιώτες ήταν η πρώτη ομάδα που βρέθηκε εκεί για προετοιμασία.
Χτες το βράδυ έφτασε στο Καρπενήσι και η ομάδα της Μυκόνου, ενώ σήμερα αναμένεται και η ομάδα του Αήττητου Σπάτων, ομάδες αμφότερες της Γ΄ Εθνικής.
Η επόμενη ομάδα Super League μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα φτάσει στο Καρπενήσι είναι η Λαμία στις 10 Αυγούστου, όμως δεν προλαβαίνει να γίνει φιλικό με τον ΠΑΣ καθώς η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη αναχωρεί την Τετάρτη 12 Αυγούστου.
Ως εκ τούτου, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι υποχρεωμένος να παίξει φιλικό με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Αρχικά, στις σκέψεις ήταν να γίνει φιλικό τουρνουά με παιχνίδια με Μύκονο και Αήττητο Σπάτων, όμως τελικά το πιθανότερο είναι να γίνει φιλικό με την ΑΕ Μυκόνου στις 10 ή 11 Αυγούστου, δηλαδή 1 ή 2 ημέρες πριν την αναχώρηση του ΠΑΣ από το Καρπενήσι.

Χωρίς κόσμο τα φιλικά
Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθούν όλες οι φιλικές καλοκαιρινές αναμετρήσεις με τις ομάδες που είναι γηπεδούχοι να είναι και υπεύθυνες για την τήρηση των μέτρων προστασίας.
Στα φιλικά προετοιμασίας θα πρέπει να λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας και με εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων τα οποία έχουν θεσπιστεί από την ΓΓΑ. Θα επιτρέπεται μόνο η παρουσία των ομάδων, των αξιωματούχων και των δημοσιογράφων και των τηλεοπτικών συνεργείων.