Β Ερασιτεχνική

on .

belisario

Βελισσάριο-Αμπελόκηποι 0-3 

• Νικών συνέχεια για την ομάδα των Αμπελοκήπων, η οποία επικράτησε με 0-3 του Α.Ο Βελισσαρίου στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ και πέτυχε την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια με απολογισμό 12 γκολ υπέρ και ένα κατά.
Μάλιστα, οι Αμπελόκηποι τρέχουν ένα σερί έξι νικών στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Ηπείρου, μιας και έχουν και δυο νίκες για το Κύπελλο.
Στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα του Κώστα Λιόλιου μπήκε αρκετά ευδιάθετη στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 12' πήρε κεφάλι στο σκορ έπειτα από μακρινό συρτό σουτ του Γρίβα.
Eίχε προηγηθεί η κεφαλιά του Τσιούρη που έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ ο Γκόγκος.
Στο 27' σε εξέλιξη από στατική φάση, ο Γρίβας έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΟΒ είχε και πάλι απάντηση.
Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια φάση στις αρχές του με τον Λόκα, ενώ από ασίστ του Καρίτσου ο Τσιούρης έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε ο Γκόγκος που είχε απάντηση με εντυπωσιακό τρόπο και σε σουτ του Βλάχου.
Στο 57' ο Γρίβας έκανε το σουτ, ο Γκόγκος απέκρουσε τη μπάλα αλλά στην επαναφορά ο Δημήτρης Τσιούρης την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2.
Το Βελισσάριο είχε καλή στιγμή στη συνέχεια με τον Τσακιρίδη που σούταρε άουτ με τον Πανταζή εκτός θέσης και σε άλλη περίπτωση που ο τερματοφύλακας των Αμπελοκήπων απέκρουσε τη μπάλα από πλασέ.
Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 77' με σουτ του Βλάχου.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Καρίτσο.
Διαιτησία: Σίνδρος (Τασιούλας-Μητρογιάννης)
Α.Ο Βελισσαρίου: Γκόγκος, Καπελιάρης (85' Μπάρκας), Μανώλης, Χατζηδάκης, Τομαράς, Βάλαρης, Τσακιρίδης, Παπαγεωργάκης (85' Σιόλος), Κόκκινος (46' Τόκης), Μπαρμπούτης (46' Δήμας), Κολέμπας.
Αμπελόκηποι: Πανταζής, Μανούσης, Γρίβας, Βλαχόπουλος,Τσιούρης Χ. (80' Πολίτης), Παπαλάμπρης (80' Γρέβιας), Τσιούρης Δ., Βλάχος, Καρίτσος (80' Μαρκούλας), Λόκας, Αγγέλης (16' λ.τρ Πάλλας - 60' Χριστογιώργος).
Ν. ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

 Χρυσοβίτσα-Κουτσελιό 1-7  

• Το 4Χ4 κατάφερε να πετύχει ο ΠΑΟ Κουτσελιού, καθώς πέρασε με το εμφατικό 1-7 από την Χρυσοβίτσα και απολαμβάνει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Β΄ ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, όμως στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους, πετυχαίνοντας σε αυτό έξι τέρματα.
Τα πρώτα λεπτά ανήκαν στους φιλοξενούμενους οι οποίοι απείλησαν κυρίως με τον Κυριάκο Κακαράντζα, ενώ στην συνέχεια ανέβασαν ρυθμό και οι γηπεδούχοι, οι οποίοι απείλησαν με τους Παλαιοπάνο και Αλεξίου Α.
Το σκορ άνοιξαν στο 42΄ οι φιλοξενούμενοι, με την κεφαλιά του Κρανά Θ. από κόρνερ του Δάσκαλου Ι.
Άμεσα απάντησαν οι γηπεδούχοι, ισοφαρίζοντας στο 44΄ με τον Αλεξίου Ι., έπειτα από φάουλ του Παλαιοπάνου και το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη, οι παίκτες του κ. Τασιούλα πέτυχαν ακόμη έξι τέρματα, συγκεκριμένα ο Κυριάκος Κακαράντζας πέτυχε χατ τρικ (50΄, 60΄, 70΄), δύο τέρματα πέτυχε ο νεαρός Δάσκαλος Α. (53΄, 62΄), ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 72΄ ο νεαρός Βάσιος.
Διαιτησία: Ντάρας (Βασδέκης- Νίκας)
ΑΣ Χρυσοβίτσας (Γιώργος Κουτσολάμπρος): Γκόγκος, Αλεξίου Α., Σιώλος Α., Τζίμας Χ. (60΄ Τζαρούχης), Βασιλείου, Σιώλος Ι., Σιούλης, Μπούγιας (60΄ Σίδερης), Αλεξίου Ι.(75΄ Τσιώνης), Κολιούσης, Παλαιοπάνος (75΄Μπουντέκας).
ΠΑΟ Κουτσελιού (Σπύρος Τασιούλας): Τασιούλας, Τσακμάκης (72΄ Καρυωτάκης), Κακαράντζας Α. (72΄ Ντούτσης), Κακαράντζας Κ., Κρανάς Θ., Αναγνωστόπουλος (72΄ Τζιάλλας), Κρανάς (39΄ Δάσκαλος Α.), Κακαράντζας Μ. (Βάσιος), Μπακαγιάννης, Δάσκαλος Ι., Γιωτίτσας.