Νοκ-άουτ και ο Αλεξ. Λώλης για το παιχνίδι με τη Λαμία

on .

PAS FASH 1

• Αυξήθηκαν τα προβλήματα και οι πονοκέφαλοι του Αργύρη Γιαννίκη ενόψει του κυριακάτικου «τελικού» με τη Λαμία στο «Ζωσιμάδες». Μετά τον Κροάτη Σάντι Κρίζμαν, νοκ άουτ τέθηκε και ο Αλέξανδρος Λώλης.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός από την Ηγουμενίτσα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και η διάγνωση ήταν θλάση στον λαγονοψοΐτη μυ, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει μία εβδομάδα εκτός αγωνιστικής δράσης.
Σχετικά με τους άλλους δύο τραυματίες, τον Σάλιακα και τον Λέο, χτες ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ωστόσο ήταν θεατές του κανονικού προγράμματος και δεν συμμετείχαν ούτε σε κάποια κομμάτια της προπόνησης. Αυτό μειώνει τις πιθανότητες να προλάβουν το ματς με τους Λαμιώτες, ωστόσο η σημερινή μέρα και προπόνηση, η οποία θα γίνει στο «Ζωσιμάδες» είναι καθοριστική για την συμμετοχή τους στον κυριακάτικο αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι ο Σάλιακας υπέστη θλάση στο δικέφαλο στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ στον ίδιο αγώνα ο Λέο έπαθε διάστρεμμα δευτέρου βαθμού.

Υποψήφιο για Best Goal του Ελευθεριάδη
Ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, γκολ της 10ης αγωνιστικής πέτυχε ο Χρήστος Ελευθεριάδης στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ.
Το γκολ του 29χρονου Καβαλιώτη επιθετικού συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 5 υποψήφια για Best Goal της 10ης αγωνιστικής της Super League μαζί με αυτά των Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ), Μπουχαλάκη (Ολυμπιακός), Μπαράλες (Αστέρας Τρίπολης) και Ανσαριφάρντ (ΑΕΚ).
Το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου στο Ηράκλειο μπορεί να μην στάθηκε ικανό για να χαρίσει κάτι βαθμολογικά στους Γιαννιώτες, αλλά ήταν σπάνιας ομορφιάς και στο συνδυασμό και στο τελείωμα. Τόσο ο αρχικός συνδυασμός των Πίρσμαν και Ελευθεριάδη, όσο και η εξαιρετική κάθετη-ασίστ του Ντομίνγκεθ και το φοβερό τελείωμα του Ελευθεριάδη με εσωτερικό φάλτσο στην αντίθετη γωνία πλάγια θέση χάρισαν ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ.

Διαιτητής ο Διαμαντόπουλος
Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία ορίστηκε από την ΚΕΔ της ΕΠΟ να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λαμία. Ο Αρκάδας ρέφερι είχε διαιτητεύσει και το παιχνίδι του ΠΑΣ με την ΑΕΚ, με τη φάση του πέναλτι του Χουτεσιώτη πάνω στον Χνιντ να κρίνει εκείνο τον αγώνα. Βοηθοί του Διαμαντόπουλου θα είναι ο Ιωάννης Καραγκιζόπουλος από την Ημαθία και ο Κωνσταντίνος Καλαμπόκης από την Αιτωλοακαρνανία, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Δημήτριος Καραντώνης από την Ημαθία. Διαιτητής VAR θα είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου από την Αθήνα και AVAR ο Παντελής Σπυρόπουλος από την Ανατολική Αττική. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Εμμανουήλ Γιανναδάκης από το Λασίθι.