Στα Γρεβενά δοκιμάζεται αύριο η Θύελλα Κατσικάς

on .

katsika

• Μετά από περίπου πέντε μήνες αγωνιστικής απραξίας, οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας επιστρέφουν στα γήπεδα για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα από την 4η αγωνιστική και να ολοκληρωθεί με το τέλος του πρώτου γύρου.

Η εκπρόσωπός μας στην κατηγορία, Θύελλα Κατσικάς ταξιδεύει αύριο στα Γρεβενά για να αντιμετωπίσει τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης στο ματς που θα γίνει στις 4.30 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών.

Στο παιχνίδι θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Θύελλας ο προπονητής Νίκος Γκούρας, ο οποίος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην των Λισγάρα και Αντωνιάδη. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Στράτος Σουλίδης με βοηθούς τους Αλέξανδρο Μπαλιάκα και ο Κωνσταντίνο Πραχάλη, όλοι του Συνδέσμου Διαιτητών Κοζάνης.

Το ματς θα προβληθεί σε Ζωντανή Ροή (Livestream) από την σελίδα της Θύελλας στο Facebook.

Να υπενθυμίσουμε πώς πριν την διακοπή, η Θύελλα είχε ηττηθεί από την Αναγέννηση Άρτας (1-2) και τον Παναγρινιακό (3-1), ενώ την προσεχή Τετάρτη η ομάδα του Νίκου Γκούρα θα αντιμετωπίσει σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής τον Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου.

Το πρόγραμμα:

Σήμερα, 2.30 μ.μ.: Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας-Λευκίμμη.

Αύριο, 4.30 μ.μ.: Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης - Θύελλα Κατσικάς, Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου - ΠΑΣ Πρέβεζας, Κέρκυρα - Αμβρακικός Λουτρού, Τηλυκράτης Λευκάδας - ΠΑΣ Θύελλα 2015, Αναγέννηση Άρτας - Α.Ε Μεσολογγίου, Παναγρινιακός - Αχέρων Καναλακίου.