Καταλήγει σήμερα στο «σχήμα» ο Αργ. Γιαννίκης

on .

PAS PROPONHSH 15 4 21

• Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αυριανής (17/04, 7:30 μ.μ.) αναμέτρησης με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 4η αγωνιστική των Play Out της Super League, αγώνα που θα κρίνει εν πολλοίς την πρωτιά στη διαδικασία που συμμετέχουν οι Γιαννιώτες.

Η προετοιμασία της ομάδας της Ηπείρου συνεχίστηκε χτες με πρωινή προπόνηση. Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να μην κινδυνεύει πλέον και να εξασφάλισε ήδη και μαθηματικά την παραμονή (σ.σ. ΟΦΗ και Λάρισα έχουν και μεταξύ τους παιχνίδι), ωστόσο τόσο ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης όσο και οι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να χαλάσουν την καλή εικόνα που έχουν δείξει εδώ και 3 μήνες τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας που βρίσκονται στα ημιτελικά. Στο στρατόπεδο της γιαννιώτικης ομάδας θεωρούν άτυχη στιγμή τον αγώνα με τη Λαμία και την ήττα με 1-2 και στο παιχνίδι με τον Βόλο θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα. Μετά και τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής είναι δεδομένο ότι στους αγώνες που απομένουν θα χρησιμοποιηθούν και ποδοσφαιριστές που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής, κάτι άλλωστε που προανήγγειλε και ο ίδιος ο Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τη Λαμία. Η χτεσινή μαγνητική του Πίρσμαν επιβεβαίωσε το τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού ποδιού του Βέλγου αριστερού μπακ και ως εκ τούτου θεωρείται δεδομένη η χρησιμοποίηση του Πήλιου στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες αλλαγές στο βασικό σχήμα προκειμένου να πάρουν ανάσα και παίκτες που έχουν σηκώσει το βάρος στα περισσότερα παιχνίδι. Πιθανή είναι και η χρησιμοποίηση του Κάργα, ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί κι ο Λιάσος. Μετά την αρχική προθέρμανση, τις ασκήσεις προσαρμογής και τα μικρά σπριντ στο χτεσινό πρόγραμμα το βάρος δόθηκε στην τακτική αντιμετώπιση του αγώνα με τον Βόλο.

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ και στη συνέχεια ο Αργύρης Γιαννίκης θα ανακοινώσει την αποστολή που το μεσημέρι θα αναχωρήσει οδικώς για τη Μαγνησία.