Βαριά ήττα για τα Γιάννενα WFC, 6-0 από τον ΠΑΟΚ

on .

GYNAIKES

• Την ήττα με σκορ 6-0 γνώρισε η γυναικεία ομάδα Γιάννενα WFC από τον ΠΑΟΚ στο προπονητικό κέντρο Νέας Μεσημβρίας για την 6η αγωνιστική.
Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος καθ΄ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, και με τα δύο χατ τρικ των Στράντζαλη και Σπυριδωνίδου, πέτυχε μια εμφατική νίκη, ενώ από την άλλη, τα Γιάννενα εμφανίστηκαν με αρκετές απουσίες και αρκετά νέα πρόσωπα στην αρχική τους ενδεκάδα, κάποια από τα οποία έκαναν και την παρθενική τους εμφάνιση στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Στα μισά του πρώτου μέρους ο «δικέφαλος» ανέβασε στροφές και στο 34’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή της Στράντζαλη από την Νικολάου, με την πρώτη να εκτελεί εύστοχα για το 1-0. Το 2-0 έγινε στο 38’ με κοντινό σουτ της Σπυριδωνίδου και η ίδια παίκτρια στην εκπνοή του ημιχρόνου με προβολή έκανε το 3-0 από ασίστ της Πούλιου. Στην επανάληψη της αναμέτρησης, οι γηπεδούχες συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, καθώς στο 46΄ ήρθε και το 4-0 με σουτ της Στράντζαλη και στο 52’ η Σπυριδωνίδου πέτυχε χατ τρικ, κάνοντας το 5-0. Στο 72’ ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με την Σπυριδωνίδου και στο 83’ η Χατζηλαζάρου απέκρουσε σουτ της Πούλιου. Στην επόμενη φάση, η Στράντζαλη πέτυχε χατ τρικ, με σουτ από κοντά, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.
Διαιτησία: Λαμπρίδης (Κουπαράνη-Αδραμάνης) Συνδέσμου Πέλλας
ΠΑΟΚ (Πέριτσα Κρίστιτς): Νάση, Σμιλίκοβιτς (λ.τρ. 36’Πίτσιου), Γκάτσου, Γκαραμπέτσα (60’ Κωνσταντινίδου), Νεφρού, Πατερνά, Κακαμπούγκη, Στράντζαλη, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου, Πούλιου.
Γιάννενα WFC (Αντώνης Κοζανίτης): Χατζηλαζάρου, Νικολάου, Νικοπούλου (86΄Οικονομίδη), Παπαδημητρίου, Μπεκιάρη, Μαργώνη, Δασιοπούλου, Κώτση (59’ Αυγέρη), Τσιούρη (59’ Μπούμπα), Καραγιαννίδου, Κούκια (46΄Γκλίναβου).