Ο Σλομπ. Σούιτσα θα προπονεί τους τερματοφύλακες του ΠΑΣ

on .

SOYITSA PROPONHTHS PAS

• Μετά την παραμονή του Γιάννη Ντουρουντού στο πόστο του προπονητή φυσικής κατάστασης, χθες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την πρόσληψη του πολύπειρου Σέρβου προπονητή Σλόμπονταν Σούιτα που θα δουλέψει με τους τερματοφύλακες των Γιαννιωτών.

Πλέον εκείνο που μένει να ανακοινωθεί είναι αν ο Ηρακλής Μεταξάς θα έχει άμεσο συνεργάτη τον Μπαδήμα ή θα επιλεχθεί άλλο πρόσωπο δικής του επιλογής.
Ο Σλόμπονταν Σούιτσα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο αντικαταστάτης του Σπύρου Χριστόπουλου στο πόστο. Ο 66χρονος Σέρβος προπονητής τερματοφυλάκων διαθέτει πολυετή εμπειρία και βρίσκεται στην Ελλάδα για παραπάνω από 20 χρόνια. Πρωτοήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανηλειακού τη σεζόν 2000-2001 και ακολούθησαν το Αιγάλεω (2001-2004), η ΑΕΚ (2004-2011) και ο Ατρόμητος Αθηνών. Ο Σούιτσα θεωρείται κορυφαίος στο πόστο του και έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με σημαντικούς προπονητές όπως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Σα Πίντο, ο Γιώργος Παράσχος και ο Νταμίρ Κάναντι. Φαίνεται ότι παρά τα 66 του χρόνια ο ΠΑΣ Γιάννινα εμπιστεύεται τον Σούιτσα για την εμπειρία και τις γνώσεις του.

Στον Ατρόμητο ο Καρτάλης
Την απόκτηση του Αλέξανδρου Καρτάλη για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.
Ο πρώην μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε φέτος μια πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΣ ωστόσο ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του και αποφάσισε μετά από δύο χρόνια στην ομάδα της Ηπείρου να αποχωρήσει και νέος του σταθμός στην ποδοσφαιρική του καριέρα είναι ο Ατρόμητος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αλέξανδρου Καρτάλη για τα επόμενα δύο χρόνια με ελεύθερη μεταγραφή, ολοκληρώνοντας την πρώτη του προσθήκη για το φετινό καλοκαίρι».