Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

on .

STAYRAKI

Σταυράκι - Θύελλα Ελεούσας 2-2

Τον πρώτο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η Θύελλα Ελεούσας όπου μετά από ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με το Σταυράκι.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν εξοντωτικός και για τις δύο ομάδες με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω.
Οι γηπεδούχοι έχασαν στην αρχή του παιχνιδιού δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Αθανασίου και Ντόντη και αυτό το πλήρωσαν στη συνέχεια του αγώνα.
Η ομάδα του Σκούφαλη έκανε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στους τυπικά γηπεδούχους (ο αγώνας έγινε στο Epirus sport) και προηγήθηκε 0-2 με γκολ των Βελτίστα (11’) και Ρίζου (20’).
Το Σταυράκι μείωσε στο 26’ με τον Μυριούνη να κάνει το σουτ ο Κεφάλας απέκρουσε τη μπάλα αυτή πήγε στον Τούση που με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.
Δύο λεπτά αργότερα (28’) οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (2-2) με κεφαλιά του Μαργιόλα. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 29’ για το Σταυράκι με τον Λαλάι να κάνει τη σέντρα ο Τσακανίκας πήρε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε ωστόσο στο 47’ μετά από φάουλ του Πότση ο Ρίζος έκανε την κεφαλιά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Μεγάλη ευκαιρία στο 58’ για το Σταυράκι με τον Κολιό να κάνει τη σέντρα και ο Τούσης προ του Κεφάλα έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Σουτ του Ζενέλη στο 73’ και πάλι ο Κεφάλας απέκρουσε τη μπάλα.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Ελεούσα έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.
Στο 91’ ο Κεφάλας μετά από φάουλ του Οικονόμου έκανε την κεφαλιά όμως απέκρουσε εντυπωσιακά τη μπάλα ο Λάμπρης και στο 93’ ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ με τον Λαλάι να διώχνει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.
Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο του 15χρονου Βαγγέλη Γώγου με τη φανέλα του Σταυρακίου γιος του προέδρου Σπύρου Γώγου.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Αρβανίτης-Μπαντής).
Σταυράκι: Λάμπρης, Βούλγαρης, Κολιός, Μυριούνης (46’ Καπατσέλης), Παργινός, Τσακανίκας (56’ Ζιάβρος), Λαλάι, Τούσης (74’ Γώγος Ε.), Ντόντης (68’ Ζενέλης), Μαργιόλας, Αθανασίου.
Ελεούσα: Κεφάλας, Ρίσβας, Κωστούλας, Αλεξίου, Πότσης, Παπαντωνίου (69’ Οικονόμου), Ρίζος (90’ Καραντάνας), Ζυγούνας (74’ Κεφάλας), Βελτσίστας, Παπαδόπουλος, Στάμος.

* * *

KRAPSI

Κράψη - Νεοχωρόπουλο 5-0

Μόνο ντέρμπι δεν ήταν η αναμέτρηση μεταξύ της Κράψης και Νεοχωρόπουλου με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια εύκολη νίκη με 5-0 και να φτάνουν στους 9 βαθμούς.
Στο 6’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νούγια ο Μαλλάτος πήρε την κεφαλιά η μπάλα έφτασε στον Χριστακόπουλο που δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα του Καρατζένη.Το Νεοχωρόπουλο στο 21΄ έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Αρχοντάκη να νικάει τον Κίτσιο στο τετ-α-τετ.
Η Κράψη διπλασίασε τα τέρματα της στο 25’ με τον Τσάγκα να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Το νερό είχε μπει στο αυλάκι για την Κράψη η οποία ήταν κυρίαρχη μέσα στον αγωνιστικό χώρο Στο 42΄ δυνατό σουτ του Τσουμάνη από μακριά, στο δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα.
Ο αγώνας επισκιάστηκε από τον τραυματισμό στο 48’ του Δημήτρη Τσάγκα στην περόνη ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Το 3-0 για την Κράψη έγινε στο 65’ όταν βγήκε στην αντεπίθεση ο Χριστακόπουλος έκοψε την μπάλα στον Σταμούλη και αυτός από το ύψος του πέναλτι την έστειλε στα δίχτυα.
Στο 75’ ο Νούγιας έκανε τη σέντρα και ο Μπούγιας με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 85’ ο Νούγιας.
Διαιτησία: Τζόβας (Θανασιάς-Σταματελόπουλος).
Κράψη: Αρχοντάκης, Καρασάς, Τσάγκας (48’ Γεωργιάδης), Νάσιος, Τζίμας, Μαλλάτος (76’ Λάμπρης), Τσουμάνης (69’ Μπούγιας), Παλαιοπάνος, Νούγιας, Σταμούλης (69’ Ζαμπέτας), Χριστακόπουλος (76’ Ριστάνης)
Νεοχωρόπουλο: Καρατζένης, Συμεωνίδης, Κιτσάκης (76’ Ηλίας), Ζάννης, Κάτσενος, Σκαργιώτης, Γιαννέτας, Αντωνιάδης, Κίτσιος (76’ Βάρφης), Μπουκουβάλας, Τσόδουλος (46’ Βελογιάννης).

* * * 

PERAMA

Προοδευτική Περάματος - Πίνδος Κόνιτσας 0-3

ο εντυπωσιακό σερί της συνέχισε η Κόνιτσα μέσα στο Πέραμα επικρατώντας 0-3 της Προοδευτικής.
Το παιχνίδι από πλευράς ποιότητας δεν είχε να προσφέρει πολλά πράγματα με την ομάδα του Στέλιου Σιώτα να πετυχαίνει δύο όμορφα γκολ σε καίριες στιγμές του αγώνα και να παίρνει τη νίκη.
Η Προοδευτική το πάλεψε και θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο γκολ αλλά όποτε χρειάστηκε ο τερματοφύλακας της Κόνιτσας ήταν εκεί. Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Μουρεχίδης με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ.
Στη συνέχεια και στο 10’ σουτ του Σιώτα η μπάλα λίγο άουτ. Σουτ του Μουρεχίδη στο 22’ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Παπαδιώτη. Στο 29’ μεγάλη ευκαιρία για το Πέραμα όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρτάλη η μπάλα έφτασε στον Ρούσση που έκανε το σουτ όμως επάνω στο γραμμή έδιωξαν τη μπάλα οι αμυντικοί της Κόνιτσας.
Ένα όμορφο γκολ πέτυχε στο 44’ η Κόνιτσα όταν ο Μήτσος είδε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα της Προοδευτικής και από τη σέντρα τον «κρέμασε» στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 0-2.
Σουτ του Μπισέλα στο 46’ απέκρουσε τη μπάλα ο Χατζηρούμπης. Στο 58’ η Κόνιτσα έκανε τρία τα τέρματα της με τον Σιώτα μετά από μπαλιά του Πεπόνη. Στο 66’ σέντρα του Πεπόνη κεφαλιά του Ντεντόπουλου η μπάλα άουτ.
Διαιτησία: Παπαδημητρίου (Ευαγγέλου-Σιώμος).
Πέραμα: Παπαδιώτης, Ρούσης, Λιακόπουλος (60’ Δούβλης), Μηλίτσης, Χεμπέγια, Σήτος, Μοναστηριώτης (79΄ Ντεμίρης), Κοίνης (60’ Σίμος), Καρτάλης, Γιωτάκης, Μπισέλας (64’ Λέζος).
Κόνιτσα: Χατζηρούμπης, Σπανός Χ., Λάμπρου Λ. Ρούστα (58’ Λάμπρου Ν.), Σπανός Α., Μήτσος (86’ Κίτσος.), Σπανός Δ. (58’ Ντεντόπουλος), Πεπόνης, Σιώτας, Χαλούλος, Μουρεχίδης (74’ Βλάχος Π.).

* * * 

METSOVO

Μέτσοβο - Καστρίτσα 1-2

Η ομάδα του Λεωνίδα Μαλισόβα πέρασε νικηφόρα από μία δύσκολη έδρα και υποχρέωσε το Μέτσοβο στην πρώτη του απώλεια βαθμών και πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο 23’ ο Νάκος δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά και στο 25’ ο Κυριάκος Τσουλιάης με καλοζυγισμένο σουτ έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.
Πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 37’, όταν ο Φάνης Τσουλιάης έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, τροφοδότησε τον αδερφό του Κυριάκο, αυτός πάσαρε στον Σταχούλη που έκανε το πλασέ αλλά ο Διαμάντης έδιωξε σωτήρια τη μπάλα με τα πόδια.
Ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά στο 44’, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Γιαμβριά για το 0-1.
Στο 50’ ο Διαμάντης κράτησε και πάλι ανέπαφη την εστία του σε τετ α τετ με τον Σταχούλη, ενώ στο 60’ ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων ως οφσάιντ.
Στο 63’ ο Τσιόστας Κ. με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς η μπάλα έσπασε ένα κλαδί από το δένδρο πάνω από την εστία και μετά μπήκε στα δίχτυα, ακυρώθηκε λόγω εξωτερικού αντικειμένου. Το σουτ του Χήτα στο 70’ ήταν άστοχο, όπως και το διαγώνιο σουτ του Θανάση στο 73’.
Ο Αγροτικός στο 89’ έφτασε στο 0-2, όταν σε αντεπίθεση, ο Διαμαντόπουλος είδε εκτός θέσης τον Γιαμβριά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Το Μέτσοβο κατάφερε στο 90+1’ να μειώσει στο τελικό 1-2 με κεφαλιά του Γιάννη Τσουλιάη από εκτέλεση φάουλ του Φάνη Τσουλιάη.
Διατησία: Τασιούλας (Διαμάντης Λ.-Σιόντης).
Μέτσοβο (Κοντοδήμας): Γιαμβριάς, Γεωργίου, Τσιόστας Χ., Τσουλιάης Ι., Χήτας Ν., Τσιόστας Κ., Σταχούλης (79’ Σιούτας), Χύσο, Χήτας Α. (70’ Βαρσάνης), Τσουλιάης Θ., Τσουλιάης Κ.
Καστρίτσα (Μαλισόβας): Διαμάντης, Δοβανάς, Δήμος, Μπίζιος (79’ Τσεκούρας), Ναυρόζογλου, Ντότης, Αλεξίου (83’ Αντωνίου), Σπαλιάρας, Θανάσης, Νάκος, Διαμαντόπουλος.

* * * 

MIKRASIATES KOSMHRA

ΑΕ Μικρασιατών - Κοσμηρά 1-0

Τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα πήραν οι Μικρασιάτες επικρατώντας 1-0 της Κοσμηράς.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 5’ με τον Νάκο να διώχνει το σουτ του Νάκια.
Άμεση η απάντηση (6’) της ΑΕΜ με τον Σιώζη να περνάει τον Νούτσο όμως σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 23’ ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ με τον Νούτσο να αποκρούει τη μπάλα. Στο 48΄ ο Ναυρόζογλου Α. βρήκε τον Σιώζη και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νούτσου (1-0). Προσπάθησε να απαντήσει η Κοσμηρά και στο 58΄ο Νάκος απέκρουσε το φάουλ του Περβανά.
Η ΑΕΜ θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0 στο 64’ όταν ο Κασιμόπουος με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Νούτσου.
Διαιτησία: Σιαμέτης (Χάλκης-Παύλου).
Μικρασιάτες: Νάκος, Ναυρόζογλου Α., Τσίρης, Ανανιάδης, Μπαλαντάνης, Αθανασίου, Παίλας (55΄ Τζιοβάρας), Κασιμόπουλος, Ναυρόζογλου Α. 73΄ (Χρυσοστόμου), Λούζης, Σιώζης.
Κοσμηρά: Νούτσος, Τσούρης, Περβανάς, Νάκιας, Θέμος (67΄ Μπέτας), Νούσης, Ζώνιος, Ζώτος (46΄ Ζαφείρης), Γαϊτανίδης, Περώνης, Ζάραγκας.

* * * 

Α' ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (4η Αγωνιστική)
Πέραμα-Πίνδος Κόνιτσας 0-3
Χουλιαράδες-Αγία Μαρίνα 1-2
Κράψη-Νεοχωρόπουλο 5-0
Σταυράκι-Ελεούσα 2-2
Νησί-Αγροτ. Αστέρας 3-0
Ρεπό: Ροδοτόπι

H BAΘMOΛOΓIA (σε 4 ματς)
1. Αετός Νήσου 10 10-2
2. Πίνδος Κόνιτσας 10 9-2
3. ΠΑΣ Κράψης* 9 13-1
4. Νεοχωρόπουλο* 6 6-5
5. Ροδοτόπι* 6 7-2
6. Πέραμα 6 5-6
7. Αγία Μαρίνα 6 4-8
8. Σταυράκι* 4 5-5
9. Θύελλα Ελεούσας 1 3-12
10. Χουλιαράδες 0 1-9
11. Αγροτ. Αστέρας 0 0-11
* Έχουν ένα ματς λιγότερο

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(5η - 23, 24/10/2021): Νεοχωρόπουλο - Σταυράκι, Χουλιαράδες - Νησί, Ροδοτόπι - Κράψη, Αγροτ. Αστέρας - Πέραμα, Ελεούσα - Πίνδος Κόνιτσας. Ρεπό: Αγία Μαρίνα.

Β' ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (4η Αγωνιστική)
Μέτσοβο-Καστρίτσα 1-2
Ασβεστοχώρι-Λογγάδες 2-1
Δροσοχώρι-Κατσικά 0-5
Μικρασιάτες-Κοσμηρά 1-0
Ανατολή-ΠΑΣ Πηγών Λούρου 3-1
Ρεπό: Σερβιανά

H BAΘMOΛOΓIA (σε 4 ματς)
1. Θύελλα Κατσικάς 12 22-2
2. Καστρίτσα 9 14-4
3. Μέτσοβο 9 12-7
4. Ανατολή* 9 11-4
5. Κοσμηρά 6 6-6
6. Ασβεστοχώρι 6 4-10
7. Τιτάν Λογγάδων 6 5-8
8. Μικρασιάτες* 3 3-8
9. ΠΑΣ Πηγών Λούρου* 0 5-10
10. Σερβιανά* 0 1-12
11. Δροσοχώρι 0 1-13
* Έχουν ένα ματς λιγότερο

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(5η - 23, 24/10/2021): Μέτσοβο - Ασβεστοχώρι, Σερβιανά - Ανατολή, Κοσμηρά - Κατσικά, Λογγάδες - Δροσοχώρι, ΠΑΣ Πηγών Λούρου - Μικρασιάτες. Ρεπό: Καστρίτσα.