Θύελλα Κατσικά – ΑΕ Γιάννενα στη μάχη για ένα τρόπαιο!

Στο «Ζωσιμάδες» οδηγούν όλοι οι δρόμοι μεθαύριο, Τετάρτη 20 Μαΐου στις 6 μ.μ., καθώς θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου ανάμεσα στη Θύελλα Κατσικά και την ΑΕ Γιάννενα.
Η Κατσικά θα βρεθεί για τέταρτη συνεχή φορά στον τελικό και συνολικά 16η, προέρχεται από τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις, ενώ μετά το Πρωτάθλημα, θέλει και το Κύπελλο.
Η ΑΕ Γιάννενα, μετά την εξασφάλιση του στόχου της ανόδου στην Α’ κατηγορία, έχει μπροστά την πρόκληση του μεγάλου τελικού.
Ο δρόμος προς το… Ζωσιμάδες
Η Θύελλα Κατσικάς άφησε εκτός τον ΠΑΣ Αμπελοκήπων (4-0), τον Τιτάνα Λογγάδων (2-0) και τον Άτλαντα (1-3). Στα ημιτελικά απέκλεισε την Κόνιτσα (1-2, 1-1).
Η ΑΕ Γιάννενα απέκλεισε τη Βουνοπλαγιά (5-0), το Πέραμα (1-2), το Συρράκο (4-0) και τον Αγροτικό Καστρίτσας σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά ματς της σεζόν (4-5 πεν/2-2 κ.α.). Στα ημιτελικά απέκλεισε σε διπλά ματς το Νησί (1-4, 1-1).
Οι κατακτήσεις
Μέχρι το 1981 τα σωματεία των νομών Άρτας, Πρέβεζας και Λευκάδας συμμετείχαν στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Ηπείρου αλλά μετά ιδρύθηκαν οι Ε.Π.Σ. Άρτας και Ε.Π.Σ. Πρέβεζας - Λευκάδας.
ΠΑΣ Θύελλα Κατσικά 11
ΑΟ Ανατολής 8
Θύελλα Ελεούσας 4
Πέραμα 4
ΠΑΣ Γιάννινα 3
Αετός Πετσαλίου 3
Πασσαρών Ροδοτοπίου 2
ΑΕ Μικρασιατών 2
Πίνδος Κόνιτσας 2
Αναγέννηση Άρτας 2
Θρίαμβος Σερβιανών 2
ΠΑΣ Πρέβεζα 1
Σταυραετός Συρράκου 1
Τηλυκράτης Λευκάδας 1
ΑΟ Σταυρακίου 1
ΠΑΣ Αλμυρός Βουνοπλαγιάς 1
ΑΕ Γιάννενα 1
Δόξα Κρανούλας 1
ΠΑΣ Κράψης 1
Χουλιαράδες 1


