Ευρεία νίκη θέλει ο ΠΑΣ επί της Θύελλας Καμαρίου

on .

PAS SHMA

Τη δεύτερη νίκη που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση επιζητά σήμερα το απόγευμα (7:30 μ.μ.) ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Θύελλα Καμαρίου στο «Ζωσιμάδες» για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι Ηπειρώτες ξεκίνησαν νικηφόρα στον θεσμό επικρατώντας στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Ατρόμητου στο Περιστέρι με 1-2 και θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους κόντρα στην ομάδα της Σαντορίνης που αγωνίζεται στην Γ Εθνική.
Μετά τις τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΣ ψάχνει μια καλή εμφάνιση στο Κύπελλο και φυσικά η νίκη είναι μονόδρομος για να μην πάει στράφι το «διπλό» στο Περιστέρι.
Η χτεσινή εντυπωσιακή νίκη του Ατρόμητου με 1-6 επί του Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο έφερε τους Περιστεριώτες στους 3 βαθμούς και με πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Για τον λόγο αυτό ο ΠΑΣ χρειάζεται σήμερα καθαρή νίκη με όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ για να μην μπλέξει σε σενάρια ισοβαθμιών στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο.
Για τη σημερινή αναμέτρηση ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Λέο, Μπουκουβάλα, Περιστερίδη, Παπαϊωάννου, αλλά και τον τιμωρημένο αρχηγό Αλέξη Μιχαήλ που αποβλήθηκε στο ματς της Ξάνθης.
Η σύντομη προετοιμασία του ΠΑΣ για το παιχνίδι Κυπέλλου ολοκληρώθηκε χτες το πρωί με προπόνηση στο Πανηπειρωτικό της Ανατολής. Στη συνέχεια ο Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία όπως αναμένονταν περιλαμβάνονται και αρκετά νέα πρόσωπα.
Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Νεόφυτος Μιχαήλ, Βενετικίδης, Τζημόπουλος, Κακούμπα, Ευαγγέλου, Σκόνδρας, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Νάουμετς, Ντόλοβατς, Κάστρο, Βιδάλ, Γιάκος, Κούζικ, Λουκίνας, Ξύδας, Παμλίδης, Αθανασιάδης.
Πέραν των τραυματιών και του τιμωρημένου Αλέξη Μιχαήλ, ο Πετράκης άφησε εκτός τους Βελλίδη, Μυστακίδη, Λίλα, Κρίζμαν, Τσικάρσκι, Νικολιά και τους νεαρούς Λιάσο, Γώγο και Παπαδόπουλο. Κίνηση απολύτως λογική αν αναλογιστεί κανείς ότι ακολουθεί ο «τελικός» με τη Λαμία το απόγευμα της Κυριακής για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Σχετικά με το βασικό σχήμα, ο Πετράκης θα παρατάξει τον ΠΑΣ με 4-4-2 και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως τους Νεόφυτο Μιχαήλ, Ευαγγέλου και Παμλίδη.

Διαιτητής ο Ευαγγέλου
Ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Θύελλα Καμαρίου.
Βοηθοί του Ευαγγέλου θα είναι οι Αντώνιος Καρατζίκας από την Αθήνα και ο Μιχάλης Καρσιώτης από την Κορινθία, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας από τα Γρεβενά και παρατηρητής διαιτησίας ο Τοπούζης από τα Τρίκαλα.

Γιορτή για τη Θύελλα Καμαρίου
Ως ιστορικό παιχνίδι και μια πρόκληση βλέπουν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα άπαντες στη Θύελλα Καμαρίου.
Μάλιστα στην ομάδα της Σαντορίνης έβγαλαν και ένα συλλεκτικό κασκόλ για την 1η συμμετοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδας μαζί με τους ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητο και Ηρακλή.
Ο τεχνικός της ομάδας από τη Σαντορίνη Κώστας Μιχάλης σε δηλώσεις του χαρακτήρισε γιορτή για τους Νησιώτες το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ, το πρώτο που δίνει η Θύελλα με ομάδα Super League.
Η αποστολή των Σαντορινιών βρίσκεται από χτες στα Γιάννινα και σε αυτή συμμετέχουν 18 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Ρέτζο, Πάγια, Κόντρα, Αργυρίου, Σιμιτζής, Γελαδάρης, Λυγνός, Τσουκαλάς, Αρβανίτης, Μαυρομάτης, Γατσέλος, Καψάλης, Μαντούσης, Ζανελάρι, Φίλων, Δαβιλάς, Βλαβιανός, Γιαννής.