Κέρδισε η αλληλεγγύη, στηρίχθηκε το έργο της Ι.Μ. Ντουραχάνης

on .

veteranoi

• Πραγματοποιήθηκε χθες στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ανατολής, το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των Βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΚ το οποίο είχε φιλανθρωπικό σκοπό, μιας και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στην Ιερά Μονή Ντουραχάνης. Αν και πριν το ματς έριξε μια δυνατή νεροποντή, εν τούτοις τον αγώνα παρακολούθησε αρκετός κόσμος.
Πριν το ματς οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μέσω του προέδρου τους Δημήτρη Κλείτσα τίμησαν τον Ζντένκο Μουφ, ενώ το ίδιο έκανε και ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα όπου μέλη του έδωσαν τιμητική πλακέτα.
Πλακέτα έδωσαν και στους Βετεράνους της ΑΕΚ την οποία παρέλαβε ο Λάμπρος Γεωργιάδης. Από την πλευρά της ΑΕΚ δόθηκε ένα λάβαρο και το ημερολόγιο της ομάδας.
Στα αγωνιστικά ο ΠΑΣ κέρδισε με 5-3 με γκολ που πέτυχαν οι Μπουτσουρής, Μουφ, Μητσόπουλος (2) και Γιαννάκης, ενώ από πλευράς ΑΕΚ τα γκολ σημείωσαν οι Γεωργιάδης (2) και Ρούσεφ. Δοκάρι για την ΑΕΚ είχε ο Παντελίδης.
Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Θάνος με βοηθούς τους Απόστολο Γεωργίου και Μιχάλη Αρβανίτη.
ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Χαρίσης): Μάστακας, Λαδιάς, Ζώης, Γραμμόζης, Μπουτσουρής, Ντάσιος, Τσιατούρας, Κατερίνης, Γιάτσος, Λιάκος, Μουφ.
Αγωνίστηκαν και οι Ντέτσικας, Οικονόμου, Βαρτζιώτης, Στεργίου, Κοντοδήμας, Ζαβογιάννης, Θεοδωρής, Παπανικολάου, Σκούφαλης, Γιαννάκης, Γήτας, Μητσόπουλος, Παπαρούνας, Νέος, Κλείτσας, Κατσίφας, Γκαρόζης, Παπαγγέλης, Παπαβασιλείου και Γοργόλης.
ΑΕΚ (Μιχάλης Συμιγδαλής): Παππάς, Ζήσης, Θεοδωρόπουλος, Κούτουλας, Αρδίζογλου, Ρούσεφ, Πίττας, Δαδίτσος, Παντελίδης, Γεωργιάδης, Ζωγράφος.
Αγωνίστηκαν και οι Νεστορίδης, Σαρκίρας, Μορίκης.