Τον Π.Ν.Ο.Ι. επισκέφθηκαν η Τατ. Καλογιάννη και συνεργάτες της

on .

TATIANA PNOI

• Η εδραίωση της ηγετικής θέσης που κατέχει η πόλη μας στο άθλημα της κωπηλασίας, ήταν η κοινή διαπίστωση της αντιπροσωπείας της δημοτικής παράταξης «Ιωάννινα_2023» και των μελών της διοίκησης του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων κατά τη συνάντηση που είχαν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Πέραμα.

Η παράταξη εκπροσωπήθηκε από τα μέλη της Θέμη Παππά, Ντίνο Παπαδόπουλο και Κώστα Τσάγκα, οι οποίοι συνόδευαν την Τατιάνα Καλογιάννη.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Ν.Ο.Ι. παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Ευθύμιος Βλάχος, ο Αντιπρόεδρος Δημήτριος Πάνου, ο οποίος τυγχάνει Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ και τα μέλη του Δ.Σ. Θωμάς Βαρδάκας, Νεκτάριος Βλάχος, Βασίλειος Ντούσκος, Γεώργιος Σαράκης, Κωνσταντίνος Λιόλιος. Οι διοικούντες τον Π.Ν.Ο.Ι. ξενάγησαν τα μέλη της παράταξης στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, αναφέρθηκαν στην τρέχουσα δραστηριότητά του και τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η μεγάλη εμπειρία των διοικούντων στο άθλημα, οι τεχνικές γνώσεις και οι αναφορές της προπονητικής ομάδας, αλλά και η διάθεση των αθλητών να συνδέσουν το όνομά τους με νέες επιτυχίες, προοιωνίζουν ότι και αυτός ο σύλλογος θα πρωταγωνιστήσει στους αγωνιστικούς στίβους της κωπηλασίας». Ιδιαίτερη συζήτηση αναπτύχθηκε για την προοπτική ανάπτυξης νέου κωπηλατοδρομίου στη λίμνη Παμβώτιδα, δεδομένου ότι όπως ανέφερε η Τατιάνα Καλογιάννη θα ήταν δυνατόν να αξιοποιηθεί η παλαιότερη σχετική μελέτη που είχε εκπονηθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση επί θητείας Δημ. Πανοζάχου.