Να μη χάσει, ο πρώτος στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

LAMIA PAS GIANNINA SHMATA

Στη Λαμία και στο «Αθανάσιος Διάκος» ξεκινάει σήμερα (18/3-21:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία αντιμετωπίζοντας τη Λαμία στην 1η αγωνιστική των play out.

Η Γιαννιώτικη ομάδα πηγαίνει στην πόλη της Φθιώτιδας με μοναδικό στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει πρώτα μεγάλο βαθμολογικό αβαντάζ και μετά ψυχολογική ώθηση για τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνιστεί με αρκετές απουσίες με τον Θανάση Στάικο να μην υπολογίζει τους τραυματίες Καραχάλιο, Παντελάκη, Νίνη, Κιάκο και τον ανέτοιμο Κόντε.

Στον αντίποδα στην αποστολή μετά από δύο μήνες είναι ο Γιώργος Παμλίδης ο οποίος ξεπέρασε το βαρύ διάστρεμμα που είχε υποστεί στις 13 Ιανουαρίου στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και ο Στάικος αν και ακόμη δεν είναι 100% τον έχει στην αποστολή του σημερινού αγώνα. Σε αυτή είναι και ο Κέβιν Ροσέρο ενώ επιστρέφουν από τιμωρία οι Τζίνο και Πήλιος.

Η αποστολή του ΠΑΣ για το σημερινό παιχνίδι είναι η εξής: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Τσάβος, Ριένστρα, Ράντου Τζίνο, Τζίμας, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Λώλης, Λιάσος, Παμλίδης, Λεό, Ροσέρο, Σταματελόπουλος, Μπάλαν.

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Παντελάκης, Καραχάλιος, Νίνης, Κιάκος, Κόντε, ο τιμωρημένος Σόρια και για λόγους τακτικής οι Φοφανά Βρακάς, Λώλης Ν., Κύρκος, Μουστάκας και Τσίρης.

Τα πλάνα του Στάικου

Μετρημένα κουκιά είναι οι επιλογές του Θανάση Στάικου για το σημερινό παιχνίδι στο οποίο παίζεται μια θέση ανάμεσα στον Λώλη και τον Τζίμα. Τη θέση του τιμωρημένου Σόρια αναμένεται να πάρει ο Τσάβος ωστόσο υπάρχει και το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ο Μπακαδήμας ως δεξιός οπισθοφύλακας και να πάρει τη θέση του δίπλα στον Εραμούσπε ο Μπορταγκαράι.Μία πιθανή ενδεκάδα είναι Τσιντώτας, Τσάβος, Πήλιος, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Λιάσος, Ριένστρα, Λώλης (Τζίμας), Μορέιρα, Τζίνο, Μπάλαν.

Ο Τσαγκαράκης «άρχοντας» του αγώνα

Ο Πέτρος Τσαγκαράκης από τα Χανιά ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση.

Κατά τη τρέχουσα σεζόν ο Χανιώτης ρέφερι διηύθυνε στις 15 Ιανουαρίου το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό (0-1) όπου είχε δώσει το πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα και πέτυχε το γκολ ο Παναθηναϊκός.

Βοηθοί του θα είναι οι Γεώργιος Χριστακόγλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής και Κωνσταντίνος Στάικος της ΕΠΣ Λάρισας.Τέταρτος ορίστηκε ο Μιχαήλ Ματσούκας της ΕΠΣ Αιτ/νιας.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) και βοηθός VAR θα είναι ο Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών).

Τέλος, παρατηρητής θα είναι ο Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας).

Πρόστιμο 4.000 ευρώ

Με ένα ακόμη πρόστιμο (4.000 ευρώ) τιμώρησε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τους πυρσούς που άναψαν οι οπαδοί του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.