Σε κοινωφελείς συλλόγους τα έσοδα από το 3ο All Star Game

on .

ERGASIAKO OMADES 26 3 18

• Ένα όμορφο και ξεχωριστό τετράωρο σε περισσότερους από 400 θεατές, που βρέθηκαν την Κυριακή στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο των Ιωαννίνων, προσέφερε το 3ο All Star Game.
Απονεμήθηκαν, από τους Δημάρχους Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα και Ζίτσας, Μιχάλη Πλιάκο, τα κύπελλα στον πρώτο σκόρερ της Α2, Γιώργο Γκούμα (Δημοτικοί Υπάλληλοι) και στον πρώτο στα τρίποντα της Α2, Βαγγέλη Αυγερινό (Εστίαση Β’), ενώ στη συνέχεια οι δυο Δήμαρχοι απένειμαν τα κύπελλα στις 4 πρώτες ομάδες της Α2 κατηγορίας.
Αμέσως μετά ήρθε η βράβευση της ομάδας μπάσκετ του ΑΓΣΙ (1976-1986) που έχει φτάσει στην υψηλότερη κατηγορία (Β’ Εθνική). Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν ένα πεντάλεπτο βίντεο (το οποίο δημιούργησαν οι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ Δέλτα), με φωτογραφίες και ειδησεογραφικό αρχείο της εποχής, και στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, απένειμε στον Πρόεδρο των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών και αρχηγό της τότε ομάδας, Γιώργο Παπλιάκο, καθώς και στον πρωτεργάτη της ομάδας, παίκτη και προπονητή, Καθηγητή Οφθαλμολογίας κ. Μίλτο Ασπιώτη, τιμητική πλακέτα (φωτό).

ASPIOTHS ERGASIAKO BRABEIO 26 3 18

Το Συμβούλιο Πρωταθλήματος τίμησε ακόμη τον διαιτητή κ. Σπύρο Καρακώστα για την προσφορά του στο άθλημα και την συμβολή του στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, ως εκπρόσωπος της ΕΣΚΑΒΔΕ.
Η πλευρά των βραβεύσεων έκλεισε με την τιμητική πλακέτα που το Συμβούλιο Πρωταθλήματος του Εργασιακού απένειμε στην Ελένη Διαμάντη, κόρη της Ευγενίας Μουτσίκα, ενώ της εξασφάλισε μια πλήρη υποτροφία σε οποιαδήποτε σχολή των ΙΕΚ επιθυμεί.
Στη συνέχεια ακολούθησαν ο αγώνας μεταξύ των Μικτών Ομάδων της Α1 και Α2 κατηγορίας, ο αγώνας των γονέων των Acadimistas, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Ακαδημίας, και ο τελικός των διαγωνισμών τριπόντων, με τον Βαγγέλη Αυγερινό να κατακτά το κύπελλο. Το 3ο All Star Game διοργανώθηκε με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια των Acadimistas, οι οποίοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν σημαντικό χρηματικό ποσό με τη λαχειοφόρα αγορά που είχαν οργανώσει. Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν στους Συλλόγους ΣΟΦΨΥ (Σύλλογος Φίλων και Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας) και «Κυψέλη» (Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμΕΑ).
Στην εκκίνηση η Α1 κατηγορία
Παράλληλα, στην εκκίνηση βρίσκεται το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, του Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Ν Ιωαννίνων «Ευγενία Μουτσίκα». Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Σήμερα, Τρίτη: Πίνδος – Οικονομολόγοι: 20.30 – Μέτσοβο, ΤΕΙ/ΑΕΙ – Δωδώνη: 22.30 – Μέτσοβο. Αύριο, Τετάρτη: Επαγγελματίες Υγείας – Όμιλος Νιτσιάκου: 20.00 – Καλπάκι, Έμποροι – Εστίαση: 20.00 – Μέτσοβο, Μηχανικοί – Εγνατία Οδός: 22.00 – Μέτσοβο, ΔΣΙ/Νομικά Επαγγέλματα – Πυροσβεστική: 22.00 – Καλπάκι. Πέμπτη 29 Μαρτίου: Ι.ΙΕΚ Δέλτα – Εκπαιδευτικοί: 22.00 – Καλπάκι. Ρεπό: Αστυνομία.