Το Σάββατο στο Αγρίνιο αγωνίζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

MANTHATIS

• Από το Αγρίνιο στην αναμέτρηση το μεσημέρι του Σαββάτου (31/03)  με τον Παναιτωλικό θα επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις  ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως έγινε γνωστό και επίσημα χτες.
Μετά την αποδοχή των ομάδων της Super League στις  δεσμεύσεις που έθεσε ο  Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ανακοινώθηκε και επίσημα η  επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης λαμβάνοντας υπόψη την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Super League για αποδοχή των δεσμεύσεων που είχαν ζητηθεί, σχετικά με την τροποποίηση πειθαρχικών κανόνων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και τις σχετικές προτάσεις της ΕΠΟ, αποφάσισε την άρση της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 2017-18 και του Κυπέλλου Ελλάδας 2017-18».
Mετά την άρση της διακοπής του πρωταθλήματος, η διοργανώτρια Super League αποφάσισε το προσεχές Σαββατοκύριακο να διεξαχθούν οι αγώνες της 26η αγωνιστικής, με τον ΠΑΣ να ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.
Mάλιστα, ανακοινώθηκαν και επισήμως οι ημερομηνίες και οι ώρες των αναμετρήσεων για την 26η και την 27η αγωνιστική.
Για την 26η ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το ερχόμενο Σάββατο στις 15:00, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι αυτής της αγωνιστικής, ενώ η 27η μετατέθηκε για μετά το Πάσχα. Ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει τη Ξάνθη την Κυριακή του Θωμά στις 17:15 στα Πηγάδια της ακριτικής πόλης.

Σκόραρε ο Μανθάτης με την Εθνική Ελπίδων
Πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση της στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έκανε χτες η Εθνική Ελπίδων, η οποία επικράτησε με 3-0 της Τσεχίας στα Πηγάδια της Ξάνθης.
Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου με 19 βαθμούς, όντας αήττητη μετά από 7 αγωνιστικές.
Καθοριστική συμβολή στη χτεσινή νίκη της Εθνικής Ελπίδων είχε και ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Μανθάτης, ο οποίος σκόραρε το δεύτερο γκολ της Εθνικής μετά από πάσα του Κουλούρη, ενώ έδωσε και την ασίστ στον Λημνιό στο πρώτο γκολ.