Με πολλές απουσίες ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

on .

PAS PROPONHSH 04 2018

Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα και επτά απουσίες ποδοσφαιριστών θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Απόλλωνα Σμύρνης αύριο το απόγευμα (7:30 μ.μ.) στο «Ζωσιμάδες» στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League.
Οι  Ηπειρώτες προέρχονται από την ήττα στο ματς του Σαββάτου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, σε μια αναμέτρηση που έχασαν και πάλι «τζάμπα» βαθμούς και χωρίς να απειληθούν καθόλου από τον Παναιτωλικό. Χάθηκε έτσι μια ακόμα ευκαιρία να πλησιάσει ο ΠΑΣ την πεντάδα, ιδίως μετά την ισοπαλία του Πανιωνίου με τη Ξάνθη. Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι η τελευταία ευκαιρία για τον ΠΑΣ να κρατήσει ζωντανό τον στόχο της πεντάδας για τις τελευταίες αγωνιστικές.
Κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» ο ΠΑΣ θα παρουσιαστεί σχεδόν αποδεκατισμένος, καθώς θα απουσιάσουν 7 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων του Πετράκη βρίσκονται οι τραυματίες Σολτάνι. Νικολιάς, Μπετρά και Ντόλοβατς, ο Αποστολόπουλος που αποβλήθηκε στο Αγρίνιο και οι τιμωρημένοι λόγω κίτρινων καρτών Μπέριο και Γαρουφαλιά, ο οποίος αντιμετωπίζει και ένα πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό.
 Η προετοιμασία των Ηπειρωτών συνεχίστηκε χτες με εντατικούς ρυθμούς και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις και παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο σε υποομάδες των 4 και 6 ατόμων και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές είχαν διπλό παιχνίδι τεχνικής μετάβασης.
Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ θα γίνει σήμερα στις 11:00 στο ΠΕΑΚΙ και θα είναι η τελευταία πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ενώ μετά το τέλος της ο Γιάννης Πετράκης θα ανακοινώσει την αποστολή.
Γενική είσοδος 10 ευρώ
Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έχει ορίσει γενική είσοδο 10 ευρώ σε όλες τις θύρες.
Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται σήμερα, Μεγάλη Τρίτη από τις 10:00 έως τις 17:00 στα γραφεία της ομάδας στο Πανηπειρωτικό Στάδιο και αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, ανήμερα του αγώνα, από τις 12:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα από τα εκδοτήρια του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων.
Διαιτητής ο Παπαδόπουλος
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την εξ αναβολής αναμέτρηση της Μεγάλης Τετάρτης ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 25η αγωνιστική της Super League.
Βοηθοί του Μακεδόνα ρέφερι ορίστηκαν να είναι ο συντοπίτης του Λάζαρος Δημητριάδης και ο Γεώργιος Κελαζόγλου από την ΕΠΣ Χαλκιδικής, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την ΕΠΣ Άρτας. Τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Σπυρόπουλος από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.