Τα Σερβιανά υποδέχονται τους Φιλέλληνες Πέτα

on .

SERBIANA 28 3 18

• Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Θρίαμβος Σερβιανών για το πρώτο του παιχνίδι στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας με αντίπαλο τους Φιλέλληνες Πέτα, αγώνας που θα διεξαχθεί σήμερα (4 μ.μ.) στο "Στάθης Τσανακτσής".
Ο προπονητής του Θρίαμβου Αλέκος Τάτσης αντιμετωπίζει δύο σημαντικά προβλήματα για αυτό το παιχνίδι αφού οι Χρήστος Ρέψης και Βάιος Τσιαφίτσας έχουν πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι ακόμη έτοιμοι στο 100% για ένα τέτοιο παιχνίδια.
Οι δύο παίκτες κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να δώσουν το παρόν στον αγώνα κάτι που θα εξαρτηθεί από τον προπονητή και τον βαθμό ετοιμότητας που έχουν οι παίκτες.
Από εκεί και πέρα είναι η πρώτη φορά που ο Θρίαμβος Σερβιανών συμμετέχει σε αυτό τον θεσμό και όλοι θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό και γιατί όχι να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσουν και πάλι εντός έδρας το νικητή του ζευγαριού Τηλυκράτης - Νέος Αμφίλοχος.
Ο προπονητής του Θρίαμβου Σερβιανών Αλέκος Τάτσης μιλώντας στο PASsports.gr  ανέφερε τα εξής: "Για εμάς είναι μια πρόκληση αυτό το παιχνίδι και όσο προχωράς σε αυτό το θεσμό τα παιδιά μόνο κερδισμένα μπορούν να βγούνε. Εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι για την αντίπαλη ομάδα και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, θα παίξουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση".
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ευστράτιος Σουλίδης με βοηθούς τους Βασίλειο Ιωαννίδη και Κωνσταντίνο Πραχάλη όλοι από την Κοζάνη.