Επιστροφή στις προπονήσεις με το βλέμμα στην επόμενη σεζόν

on .

PAS PROPONHSH APRILIOS 2018
• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες  οι ποδοσφαιριστές  του  ΠΑΣ Γιάννινα μετά τις πασχαλινές διακοπές και ξεκίνησε η προετοιμασία για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Μοναδικοί απόντες από τη χτεσινή προπόνηση ήταν οι Μπετρά και Σολτάνι.  
Η ήττα από τον Απόλλωνα στο «Ζωσιμάδες» τη Μεγάλη Τετάρτη έδωσε τη «χαριστική βολή» στις όποιες ελπίδες είχαν οι Ηπειρώτες για την πέμπτη θέση καθώς έμειναν καθηλωμένοι στην 11η θέση με 30 βαθμούς, έξι βαθμούς μακριά από την προνομιούχο θέση.
Το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στην επόμενη ημέρα και κυρίως στο αν θα παραμείνει ο Γιάννης Πετράκης στην τεχνική ηγεσία, αλλά και το ποιοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι 13 συμβόλαια ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται τον προσεχή Ιούνιο και παραμένει άγνωστο ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.
Το πρώτο από τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια είναι το απόγευμα της Κυριακής στις 17:15 με τη Ξάνθη στα Πηγάδια της ακριτικής πόλης.  
Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 11:00 στο Πανηπειρωτικό της Ανατολής.
Τρεις επιστροφές με Ξάνθη
 Στο παιχνίδι με την Ξάνθη επιστρέφουν οι Μπέριος, Γαρουφαλιάς και Αποστολόπουλος που εξέτισαν τις ποινές τους.  Στα τελευταία παιχνίδια θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε νέα παιδιά, όπως ο  νεαρός Γώγος που ήταν στην αποστολή με τον Απόλλωνα.
Φήμες για Παϊτέρη και Αγροδήμο
Όσο θα πλησιάζει το καλοκαίρι τόσο θα αυξάνεται και η μεταγραφολογία για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΣ και φυσικά οι μάνατζερ θα παίζουν τα δικά τους «παιχνίδια».
Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτης Μαντζανάς, δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας του βρίσκονται στο στόχαστρο του ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται για τον 21χρονο τερματοφύλακα Παναγιώτη Παϊτέρη και τον 23χρονο μεσοαμυντικό Χρήστο Αγροδήμο.
Τι ενδιαφέρον του ΠΑΣ για τον Παϊτέρη είχε διαρρεύσει προ ημερών, προκαλώντας την άμεση και κατηγορηματική διάψευση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.