Τα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. στη μάχη του Πρωταθλήματος!

on .

NOI OMADA PANELLHNIO 11 4 18

• Τη μεγάλη ετήσια «μάχη» του θα δώσει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων τις επόμενες ημέρες στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά με βασικό στόχο να διατηρήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος, έναν τίτλο που κατακτά εδώ και τρεις δεκαετίες σχεδόν.
Όλα αυτά στο πλαίσιο του 84ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που ξεκινάει σήμερα με τη συμμετοχή 428 αθλητών και 26 ναυτικών σωματείων απ’ όλη την Ελλάδα και με πολύ σκληρό ανταγωνισμό.
Με μεγάλη ομάδα
Ο Ν.Ο.Ι., τηρώντας την παράδοση, κατεβαίνει στους αγώνες με πολυπληθή αγωνιστική ομάδα κωπηλατών και σύσσωμο το τεχνικό του τιμ, οι οποίοι θα δώσουν και φέτος τη μάχη της πρωτιάς, με βασικό στόχο να χαρίσουν καινούριες μεγάλες επιτυχίες στο σωματείο, το οποίο κατακτά επί μακρά σειρά ετών τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος αλλά κι αυτόν του Πολυνίκη ομίλου!
Αυτή είναι η α΄ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, η οποία αφορά στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών,  Ανδρών - Γυναικών Ελαφρών βαρών, Νέων Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων. Σήμερα και αύριο θα διεξαχθούν οι προκριματικοί αγώνες, οι επαναληπτικοί και οι ημιτελικοί, ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σειρά θα πάρουν οι μικροί και μεγάλοι τελικοί σε όλες τις κατηγορίες. Η «αυλαία» των αγώνων θα πέσει το μεσημέρι της Κυριακής.
Στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο θα βρεθούν ακόμα η Πρόεδρος Μάρθα Παλαιοπάνου και μέλη της Διοίκησης του Ν.Ο.Ι., προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τις κούρσες των πληρωμάτων του Ομίλου.
Τα Γιαννιώτικα «κουπιά»
Στο 84ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας θα λάβουν μέρος με τα πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων οι εξής άνδρες, νέοι και έφηβοι αθλητές: Αποστόλης Λαμπρίδης, Στέφανος Ντούσκος, Κων/νος Βαρδάκας, Θανάσης Παλαιοπάνος, Παντελής Σωτηρακόπουλος, Άρης Γραμμενιάτης, Δημήτρης Μπουκουβάλας, Ανδριανός Οικονόμου, Ευάγγελος Μπερής, Αλέξανδρος Μαμακής, Γιώργος Γραμμενιάτης, Λεωνίδας Γούνης, Παύλος Φαϊτάς, Γιώργος Κολιός, Βασίλης Ζέρβας, Τηλέμαχος Γκίνης, Αλέξης Βαρθολομαίος, Σπύρος Γεωργίου, Ανδρέας Καρέτσος, Μιχαήλ Κοσσάρας, Γιώργος Κώστας, Χρήστος Λιούγκος, Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Βασίλης Πλιάκος, Ιάσονας Κιτσάκος, Ηλίας Μπλέτσας, Ζήσης Μπουκουβάλας, Βαγγέλης Ντακούμης,  Χρήστος Τσακίρης και Βαγγέλης Γκάλιος.
Στις κατηγορίες Γυναικών και Νεανίδων θα αγωνιστούν οι αθλήτριες: Αγγελική Γκρέμου, Αθανασία Μάκου, Αριάδνη Μήτση, Πετρούλα Τσιάβου, Κατερίνα Πιτσούνη, Αλεξάνδρα Δρόσου, Νικολέττα Δρούβη, Μαρία – Νεφέλη Ζιώγα, Εβελίνα Μπομπουγιάννη, Καλυψώ Μαργαρίτη, Αθηνά – Μαρία Τσιάβου και Ξανθή Χατζή.