Ιστοσελίδα και εφαρμογή για smartphones απέκτησε το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ

on .

IBBASKET

• Αλλάζει επίπεδο το εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ με την δημιουργία ιστοσελίδας και ανάλογων εφαρμογών για κινητά smartphones!
Όπως ανακοίνωσε χθες το Συμβούλιο του Πρωταθλήματος έχοντας την συμπαράσταση του μέλους του Συμβουλίου, Βασίλη Κλαπάφτη, δημιούργησε την ιστοσελίδα ibbasket.com καθώς και τις ανάλογες εφαρμογές για smartphones.
Στόχος του Συμβουλίου, μέσα από την ιστοσελίδα, αλλά και τις εφαρμογές, σε συνδυασμό με την σελίδα που ήδη διατηρεί στο Facebook, είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο άμεση ενημέρωση για τα τεκταινόμενα του πρωταθλήματος, το οποίο σημειωτέον φέτος έσπασε ρεκόρ συμμετοχής με 15 ομάδες να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α1 και 12 στο πρωτάθλημα της Α2 το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες.
Επίσης, γίνεται προσπάθεια να υπάρξει άμεση ανακοίνωση των σκορ των αγώνων της Α1 κατηγορίας σε πραγματικό χρόνο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν στην ιστοσελίδα ibbasket.com η οποία συνεχώς θα εμπλουτίζεται με φωτογραφικό υλικό, λογότυπα και ρόστερ των ομάδων, ενώ για όσους θέλουν να κατεβάζουν την εφαρμογή Ibbasket, αυτή είναι διαθέσιμη είτε στο  App Store για Iphone και iPad με iOS 10, αλλά και στο Play Store για κινητά Android 4.1 και μεταγενέστερο.