Ξεκίνησε το σήριαλ για την πώληση του Πέδρο Κόντε

on .

KONTE PEDRO

• Μπορεί ο ΠΑΣ να παίζει την Κυριακή στην Ξάνθη ωστόσο το ενδιαφέρον πια μονοπωλούν οι ανανεώσεις των συμβολαίων και οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.
Εδώ και πολύ καιρό όπως όλοι γνωρίζουν ο Πέδρο Κόντε είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ με τη ρήτρα του Ισπανού παίκτη να κυμαίνεται κοντά στις 900.000 ευρώ και όποια ομάδα καταθέσει αυτά τα χρήματα θα μπορεί να τον αποκτήσει.
Όπως είναι φυσικό, η πληρωμή της ρήτρας ή όχι από οποιαδήποτε ομάδα αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης στα ποδοσφαιρικά πηγαδάκια της πόλης, αφενός γιατί με ενδεχόμενη πώληση θα μπουν αρκετά χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, αφετέρου γιατί η ομάδα θα αναγκαστεί να δαπανήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό αν θέλει να αντικαταστήσει επάξια τον Ισπανό επιθετικό.
Πάντως, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, ερωτηθείς για το συγκεκριμένο θέμα δήλωσε χθες τα εξής:
«Ο ποδοσφαιριστής έχει συγκεκριμένη ρήτρα στο συμβόλαιό του, την οποία αν καλύψει οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να τον αποκτήσει. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι δεν έγινε κάποια επίσημη συζήτηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά είμαι βέβαιος ότι οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν τη ρήτρα και πού θα μας βρουν για να συζητήσουμε, αν το θελήσουν».
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι όλη αυτή η μεταγραφική παραφιλολογία, μόνο καλό δεν κάνει στην ομάδα, η οποία την Κυριακή δίνει ένα πολύ δύσκολο ματς στην Ξάνθη με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Παρόλο που οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο, το στοίχημα είναι να φανούν, τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, ανταγωνιστικοί και να παλέψουν το κάθε ματς για να πλασαριστούν όσο το δυνατόν υψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα αλλά και να ολοκληρωθεί η χρονιά με θετικό πρόσημο.
Πάντως είναι ευκαιρία και για τον κόουτς Πετράκη να δοκιμάσει παίκτες τόσο από τις υποδομές της ομάδας όσο και άλλους που κατά την διάρκεια της σεζόν δεν είχαν και πολύ χρόνο συμμετοχής. Κυρίως αναφερόμαστε στις μεταγραφές του Ιανουαρίου Τσικάρσκι και Χέλκβιστ οι οποίοι θα πρέπει να πείσουν την τεχνική ηγεσία ότι αξίζουν μια θέση και στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.