Να αποκαταστήσει το χαμένο γόητρό του θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

KSANTHI PAS

• Να αμβλύνει  τις  αρνητικότατες  εντυπώσεις  των τελευταίων αγωνιστικών θα προσπαθήσει  ο  ΠΑΣ Γιάννινα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λάρισα στο "Ζωσιμάδες", η οποία χθες βράδυ αποκλείσθηκε στον Ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος χάνοντας από την ΑΕΚ με 1-0, γκολ που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις.
Οι  Ηπειρώτες αγνοούν τη νίκη στις τελευταίες 5 αγωνιστικές και μάλιστα έχουν γνωρίσει 3 ήττες  από Παναιτωλικό, Απόλλωνα και Ξάνθη. Πέραν όμως από τις βαθμολογικές απώλειες, εκείνο που έχει στεναχωρήσει  ιδιαίτερα τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα είναι η έλλειψη πάθους και η έως αδιάφορη εικόνα των παικτών στα τελευταία παιχνίδια. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να ζήτησε συγγνώμη, μέσω ανακοίνωσης, ωστόσο η εικόνα του δευτέρου μέρους στη Ξάνθη ήταν εξίσου, ενδεχομένως και ακόμα περισσότερο αποκαρδιωτική, με την ομάδα να καταρρέει μετά το πρώτο γκολ και να δέχεται συνολικά τρία τέρματα σε διάστημα 22 λεπτών.
Βέβαια, προτεραιότητα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι η επόμενη ημέρα και το πλάνο της επόμενης χρονιάς, όμως και η τρέχουσα σεζόν δεν πρέπει να κλείσει τόσο αρνητικά. Στα τελευταία τρία παιχνίδια με Λάρισα, Λαμία και Ολυμπιακό ο ΠΑΣ έχει τη δυνατότητα να μετριάσει κάπως τις άσχημες εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων.
Τα είπαν Χριστοβασίλης-Πετράκης
Το ραντεβού του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη με τον προπονήτη Γιάννη Πετράκη αφορούσε τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας και όλα δείχνουν ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά. Μάλιστα ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός παρέδωσε και μια λίστα με το ποιους παίκτες θεωρεί σημαντικούς και ότι πρέπει να παραμείνουν, αλλά και ποιοι θα αποχωρήσουν τον ερχόμενο Ιούνιο. Υπενθυμίζεται ότι 13 συμβόλαια ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται τον προσεχή Ιούνιο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν δείξει τάσεις φυγής, ενώ και από πλευράς διοίκησης δεν υπάρχει διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία με όλους.
Γενική είσοδος με Λάρισα
Όπως και στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια των τελευταίων αγώνων, έτσι και στο ματς με τη Λάρισα την Κυριακή η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ.
Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων στο ΠΕΑΚΙ είναι οι εξής: Τετάρτη έως και Παρακευή 10:00 – 17:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00
Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ «Οι Ζωσιμάδες» θα λειτουργήσουν την Κυριακή από τις 12:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα. Για τον αγώνα κόντρα στη Λάρισα θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:
Θύρα 5 GOLD, 30€
Θύρα 3 VIP, 20€
Θύρες 3-4-6-9-10 ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10€
Παιδικά Θύρες 6-9, 5€
Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα προμήθειας ηλεκτρονικά του εισιτηρίου, από το www.viva.gr .