Ήττα 0-2 από την Εύβοια για την ΕΠΣ Ηπείρου

on .

EPS HPEIROY EYBOIAS 19 4 18

• Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο «Παπαχαραλάμπειο» γήπεδο της Ναυπάκτου όπου η ΕΠΣ Ηπείρου αντιμετώπισε την ΕΠΣ Ευβοίας για τη φάση των ομίλων του Region’s Cup γνωρίζοντας την ήττα 0-2, μια ήττα που αφήνει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) ελάχιστες ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Πολλά και δικαιολογημένα παράπονα υπάρχουν για την διαιτησία του Γκιάφη από την Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος εκτός του ότι δεν έδωσε επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης του 0-1, τα σφυρίγματά του ήταν σχεδόν σε όλο τον αγώνα υπέρ της ΕΠΣ Ευβοίας, αφού η παραμικρή επαφή που είχαν οι παίκτες του κ. Ζώη με τους αντιπάλους τους δινόταν φάουλ.
Βέβαια ο κ. Γκιάφας για να «χρυσώσει» το χάπι δεν απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον Γεωλδάση ούτε στη φάση του πέναλτι.
Η ΕΠΣ Ευβοίας πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και στο πρώτο 20λεπτο επικράτησε κατά κράτος της ΕΠΣ Ηπείρου.
Μόλις στο 2’ ο Μήτρου (πολύ καλός και αρκετά επικίνδυνος παίκτης) έκανε μια σέντρα-σουτ με τον Γκορτζή να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
Μετά το 20λεπτο η ομάδα του Ανέστη Ζώη ισορρόπησε το παιχνίδι. Στο 22’ η ΕΠΣΗΠ απείλησε με την κεφαλιά του Τσουμάνη και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Μεγάλη διπλή ευκαιρία για την Εύβοια στο 28’ ο Αναστασίου έκανε το πλασέ απέκρουσε τη μπάλα ο Γκορτζής αυτή έφτασε στον Καραντάκη που έκανε νέο πλασέ και πάλι όμως ο τερματοφύλακας της ΕΠΣ Ηπείρου απέκρουσε τη μπάλα.
Στο 45’ κεφαλιά του Αναστασίου η μπάλα λίγο άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΕΠΣ Ηπείρου ανέβασε την απόδοσή της και στο 52’ ο Νούγιας έκανε το σουτ και ο Ντουμάνης μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 57’ πλασέ του Χριστακόπουλου και πάλι ο Ντουμάνης μπλοκάρει η μπάλα.
Το σκορ άνοιξε για την Εύβοια στο 64’ με τον Αναστασίου με προβολή ανάμεσα από δύο παίκτες να παίρνει τη μπάλα να την βγάζει στον Μήτρου και αυτός με πλασέ έκανε το 0-1.
Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για την Ήπειρο στο 67’ με τον Νούγια να κάνει το σουτ και τον Ντουμάνη να απογειώνεται στο «Γ» της εστίας του και να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 77’ η ΕΠΣ Ευβοίας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Καλλίτση. Όμως στο 84’ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2 με τον Γεωλδάση να ανατρέπει τον Μήτρου και τον διαιτητή να δίνει το καθαρό πέναλτι, το εκτέλεσε ο Καραμπάς διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.
Επόμενος αγώνας την Πέμπτη 3 Μαΐου στα Τρίκαλα με αντίπαλο την ΕΠΣ Λάρισας.
Διαιτησία: Γκάφης (Αιτωλοακαρνανία).
ΕΠΣ Ηπείρου (Ανέστης Ζώης): Γκορτζής, Μαρμούτας, Διαμαντόπουλος, Λισγάρας, Γεωλδάσης, Κλτισινάρης (90’ Ζήσης), Χριστακόπουλος, Παππάς (66’ Κομπίλας), Νούγιας, Τσουμάνης (76’ Δημόπουλος), Ασωνίτης (71’ Τσιαφίτσας).
ΕΠΣ Ευβοίας (Αθανάσιος Γουρνάς): Ντουμάνης, Ντούρμας, Πιλάτης, Καλλίτσης, Καραμπάς, Σηφάκης, Κούρτης (76’ Σίδερης), Θαλασσινός, Καραντάκης (79’ Μπελίτσιος), Αναστασίου, Μήτρου (86’ Ζουμπούλης).