Βράβευση φιλάθλων του ΠΑΣ!

on .

PAS FILATHLOI BRABEYSH 22 4 18

• Πραγματοποιήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο πρόσωπο του νεαρού φιλάθλου Δημήτρη Βελλή που αντιπροσώπευε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΣ, η βράβευση για τη στήριξη της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης εκεί όπου ο ΠΑΣ δεν έκανε καλή εμφάνιση και γνώρισε την ήττα.
Η βράβευση έγινε στον Σ.Φ.ΠΑΣ Γιάννινα και το βραβείο μαζί με ένα ζευγάρι γάντια στον Δημήτρη έδωσαν οι Φράνκ Μπετρά και Κώστας Περιστερίδης.
Ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Κώστας Πεδιαδιτάκης αναφέρθηκε στην απόφαση της ΠΑΕ να βραβεύσει στο πρόσωπο του Δημήτρη όλους τους φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Βελλής ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε ότι θα είναι και στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί με τη φράση «ΠΑΣ στα εύκολα, ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα δύσκολα».
Ο Κώστας Περιστερίδης ανέφερε ότι είναι χαρά για αυτούς να βραβεύουν το σημαντικότερο κομμάτι της ομάδας που είναι οι φίλαθλοι και στάθηκε στο ότι ο κόσμος είναι συνέχεια κοντά στην ομάδα.
Τέλος ο Φρανκ Μπετρά είπε ότι είναι χαρούμενος που δίνει το βραβείο στον κόσμο του ΠΑΣ και χαρούμενος που είναι μέλος αυτής της ομάδας.