ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K20 PAS LARISA 22 4 18

Κ20: ΠΑΣ - Λάρισα 3-0

Έ χοντας καλή απόδοση η Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 3-0 της Λάρισας.
Οι παίκτες του Χρήστου Αγγέλη είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχαν δύο γκολ και είχαν και άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ.
Η Λάρισα δεν έδειξε σαν ομάδα και πολλά πράγματα και δίκαια γνώρισε την ήττα.
Μόλις στο 9’ ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με τον Τάτση να κάνει τη σέντρα και ο Παπαδόπουλος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Στο 19’ και στο 24’ τα σουτ των Λιάσου και Παπαδόπουλου έφυγαν λίγο άουτ, ενώ στο 40’ ο Πήλιος βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα Μπλίντση, έκανε το σουτ με τον τελευταίο να αποκρούει τη μπάλα.
Σχεδόν με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΣ διπλασίασε τα τέρματα του με τον Ζαχαρό να εκτελεί φάουλ και ο Λιάσος από κοντά να κάνει το 2-0.
Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Μπισέλα να κάνει την μπαλιά στον Πήλιο και αυτός να στέλνει με σουτ την μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτησία: Μπούμπας (Κόττορος- Γιώτης).
ΠΑΣ Γιάννινα: Παπαιωάννου, Τσούνης, Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης (45' Ντασούτης), Ζώγκος, Λιάππης (68' Πατσιούρας), Λιάσος, Ζαχαρός (75' Μπισέλας), Παπαδόπουλος, Πήλιος.
Λάρισα: Μπλίντσης, Κυρμίτσης (50' Αλεξανδρίδης), Καραθάνος (24' Δερμιτζάκης), Μπιγκάκης (65' Κατσούκης), Νούσιος, Πλάτανος, Μασούρας, Τάρτας, Μούξιος, Χατζής, Κουλούσης.

K17 PAS KERKYRA 22 4 18

Κ17: ΠΑΣ - Κέρκυρα 6-2

Μ ε τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα επικρατώντας 5-2 της Κέρκυρας έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λέκκα που πέτυχε πέντε γκολ.
Μόλις στο 2’ ο Δήμου βρήκε τον Λέκκα και αυτός με σουτ έκανε το 1-0.
Στο 15’ ο Ιωαννίδης έδωσε στον Λέκκα που έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει τη μπάλα.
Το 2-0 έγινε στο 17’ όταν ο Δήμου έκανε το σουτ, απέκρουσε τη μπάλα ο Τζαφέστας αυτή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Παππάς την έστειλε στα δίχτυα.
Στο 20’ μετά από σέντρα του Ιωαννίδη ο Λέκκας με κεφαλιά κάνει το 3-0.
Μείωσε στο 31΄ σε 3-1 η Κέρκυρα με τον Στεργίου.
Στο 55’ ο Γκασίδης με σουτ έκανε το 3-2.
Ο Λέκκας στο 67΄με πλασέ έκανε το 4-2.
Ο ίδιος παίκτης στο 74’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-2, ενώ στο 88’ και πάλι ο Λέκκας με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 6-2.
Διαιτησία: Νέος (Αντωνίου-Τσάντας)
ΠΑΣ Γιάννινα: Κουκουλάρης, Ιωαννίδης (74’ Μιλάι), Πόγιας, Μέγας, Ντόντης, Νάτσιας, Παππάς (70’ Κλεισούρας), Εμβραίζογλου, Δήμου (54’ Τάφα), Σακκάς (60’ Λώλης), Λέκκας.
Κέρκυρα: Τζαφέστας, Φουτσίτζης (46’ Παγιάτης), Αλεξιάδης (20’ Βλάχος), Μαύρο, Χάτζι, Βαγγέλοφ, Γκόγκος, Μάστορας (83’ Αρμενιάκος), Γκασίδης, Στεργίου (70’ Βασιλειάδης), Καρύδης.