Νέα του ερασιτεχνικού

on .

ANATOLH

Παρελθόν από την Ανατολή οι Ορφανός και Ηλιόπουλος
Μετά τον Δρόσο δύο ακόμη ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από την ομάδα της Ανατολής και αυτοί είναι οι Χριστόφορος Ορφανός και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Οι δύο ποδοσφαιριστές πρόσφεραν τα μέγιστα κατά την παραμονή τους στην ομάδα και αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσουν.
Όσον αφορά τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά οι ανακοινώσεις τόσο για τους παίκτες που θα παραμείνουν, όσο και για τις μεταγραφές θα γίνουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Στην Καστρίτσα συνεχίζει ο Βαλάντης Μπιστιόλης
Στην ομάδα του Αγροτικού Καστρίτσας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη νέα χρονιά ο ποδοσφαιριστής Βαλάντης Μπιστιόλης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγροτικού αναφέρει τα εξής:
Η διοίκηση του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ ανακοινώνει ότι και τη νέα χρονιά ο ποδοσφαιριστής Μπιστιόλης Βαλάντης θα αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ.
Έδωσαν τα χέρια Πέραμα και Γκούρας
Τα χέρια έδωσαν η διοίκηση του Περάματος και ο προπονητής Νίκος Γκούρας ο οποίος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη νέα χρονιά.
Τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής είχαν εκφράσει την διάθεση τους να είναι μαζί και έτσι δεν άργησε να έρθει η επισημοποίηση της συνεργασίας τους.
Ο Νίκος Γκούρας σε δήλωση του ανέφερε τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχιστεί η συνεργασία. Πρώτο μέλημα μου είναι να διατηρηθεί ο κορμός της περσινής ομάδας και να γίνουν στοχευμένες μεταγραφές που θα δώσουν κύρος και ώθηση για κάτι καλύτερο φέτος».
Παραίτηση Δάλλα από την Επιτροπή Διαιτησίας
Την παραίτηση του μετά από οκτώ χρόνια ως μέλος της Ε.Δ.υπέβαλε στον πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά ο Κώστας Δάλλας.
Στην δήλωση παραίτησης του αναφέρει ότι οι λόγοι είναι οι αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις, ενώ ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε, τους διαιτητές, ποδοσφαιριστές και παράγοντες.
Στη δήλωση παραίτησης του αναφέρει τα εξής:
Ιωάννινα, 11/6/18
Έπειτα από ώριμη σκέψη, πήρα την απόφαση μετά από 8 χρόνια στην επιτροπή διαιτησίας (ΕΔ), να δηλώσω την παραίτησή μου στον πρόεδρο της ΈΠΣΗΠ κύριο Βρακά Κων/νο, ο οποίος και την έκανε δεκτή.
Οι λόγοι της παραίτησής μου, όπως του ανέφερα,είναι ότι αυξήθηκε ο χρόνος των οικογενειακών μου υποχρεώσεων, κατόπιν αυτού δε θα έχω τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται η ΕΔ.
Του ανέφερα ότι θα παραμείνω ως εκπαιδευτής για τους διαιτητές. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ κύριο Βρακά Κων/νο για την άψογη συνεργασία που είχαμε όσο ήμουν στην ΕΔ.
Ήταν ο άνθρωπος που ήταν δίπλα μας σε ότι ζητούσαμε. Το μόνο που ζήτησε από την ΕΔ ήταν ισονομία και δικαιοσύνη για όλες τις ομάδες, δηλαδή το 50-50 το οποίο ήταν και θα είναι η αρχή μου.
Επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου ως προέδρους στις ΕΔ κυρίους Κιτσάκη Λάζαρο και Παππά Αριστείδη για την άψογη συνεργασία μας καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΗΠ.
Να ευχαριστήσω το έτερο μέλος της ΈΔ κύριο Μπίτα Βασίλειο καθώς και τον βοηθό μας κύριο Γεωργίου Απόστολο.
Επίσης την διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών Ηπείρου (ΣΔΗΠ), τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, παράγοντες, προπονητές και φιλάθλους που όταν βλεπόμασταν οι σχέσεις μας πάντα ήταν πολύ εγκάρδιες και φιλικές
Να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχα ως υπεύθυνος της ΈΔ όλα τα μέλη της Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ), καθώς και την κεντρική εκπαίδευση της διαιτησίας.
Πάνω απ’ όλα να ευχαριστήσω τους Διαιτητές μου, που είναι οι καλύτεροι και να ξέρουν ότι χρειαστούν πως θα είμαι δίπλα τους, όπως ήμουν όλα τα χρόνια.
Να ζητήσω και ένα μεγάλο «συγγνώμη» για όσες ομάδες αδικήθηκαν, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχει λάθη απ’ όλες τις πλευρές.
Τέλος να ευχηθώ στο νέο μέλος που θα με αντικαταστήσει στο επόμενο συμβούλιο της ΕΠΣΗΠ, να κάνει ότι καλύτερο για το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία.
Σας ευχαριστώ πολύ
ΔΑΛΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΑΙΑΣ
Την Πέμπτη 21 Ιουνίου η Γ.Σ. της Ελεούσας
Την ετήσια γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 21 Ιουνίου (19:00) στο Αθλητικό Κέντρο "Θεόδωρος Λώλης" η Θύελλα Ελεούσας.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Το Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου Θύελλα Ελεούσας καλεί τα μέλη του στην ετήσια γενική συνέλευση που θα γίνει στις 21/6/2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο "Θεόδωρος Λώλης".
Θέματα Γ.Σ.:
Διοικητικός απολογισμός
Οικονομικός απολογισμός
Ενημέρωση για τα τμήματα υποδομής'
Προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά
Στην Ζωοδόχο και τη νέα χρονιά ο Γρηγόρης Σιώτας
Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στην ομάδα της Ζωοδόχου με τον επιθετικό και έναν εκ των πρώτων σκόρερ της ομάδας με 18 γκολ Γρηγόρη Σιώτα να παραμένει και τη νέα χρονιά.
Ο Σιώτας είναι ήδη 2,5 χρόνια στην ομάδα και ήταν και αυτός ένας από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου.
Από τον περσινό κορμό έχουν ήδη παραμείνει οι Τσιος, Τσολάκος, Ανδρέου, Μούτας και Κολιός, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.
Ο Χρήστος Αγγέλης νέος προπονητής στην Κράψη
Μετά το διαζύγιο μεταξύ της Κράψης και του προπονητή Λάζαρου Γιώτη ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Πασιάς κινήθηκε άμεσα για την αντικατάσταση του με τον Χρήστο Αγγέλη να είναι αυτός που αναλαμβάνει εκ νέου τα ηνία της Κράψης.
Ο κ. Αγγέλης ήταν προπονητής στην Κράψη και πριν από πέντε χρόνια όταν η ομάδα κέρδισε την άνοδο της από τη Γ' στην Β' κατηγορία.
Από εκεί και πέρα στην ομάδα θα συνεχίσει να είναι για έκτη συνεχή χρονιά ο Γιάννης Πασιάς, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει να βρίσκεται στην προεδρία.

AEM

Πρόεδρος στην ΑΕΜ ο Δημήτρης Ναυρόζογλου- Συμφωνία με Θρασκιά
Στην προεδρία των Μικρασιατών επιστρέφει μετά από ένα χρόνο ο Δημήτρης Ναυρόζογλου μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν σήμερα.
Το νέο Δ.Σ. της ΑΕΜ είναι το εξής:
Πρόεδρος: Δημήτριος Ναυρόζογλου
Αντιπρόεδρος:  Λεωνίδας Ναυρόζογλου
Γεν. Γραμματέας: Πρόδρομος Καραντωνίου
Ταμίας: Αθανάσιος Ναυρόζογλου
Γεν. Αρχηγός: Κωνσταντίνος Ναυρόζογλου
Υπ.Δημ.Σχέσεων: Περικλής Ναυρόζογλου
Έφορος υλικού: Αγησίλαος Θεριστόπουλος
Μέλη: Αθανάσιος Λώλης, Χρήστος Τασμετερίδης, Ανδρέας Παρουτιάδης, Γεώργιος Παπαδόπουλος.
Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά ο Γιώργος Θρασκιάς με τη διοίκηση να δίνει τα χέρια σήμερα με τον προπονητή δείχνοντας του έτσι την εμπιστοσύνη της για την προσπάθεια που έκανε ώστε να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.
Πρώτη μεταγραφή ο Γιάννης Ναυρόζογλου
Την πρώτη μεταγραφή-επιστροφή ανακοίνωσε η ομάδα των Μικρασιατών με τον Γιάννη Ναυρόζογλου να είναι αυτός που ανοίγει τον χορό των επιστροφών στην ομάδα.
Ο Ναυρόζογλου που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα της Μουσιωτίτσας είναι γέννημα-θρέμμα παίκτης της ΑΕΜ και η διοίκηση αποφάσισε φέτος να κάνει προσπάθεια ώστε να επιστρέψουν στην ομάδα οι παίκτες που έχουν αναδειχθεί από αυτή και αγωνίζονται σε άλλες ομάδες.
Η αρχή λοιπόν έγινε με τον Γιάννη Ναυρόζογλου και σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες.
Ανακοίνωσε Δ.Σ και προπονητή η Καστρίτσα
Συγκροτήθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Αγροτικό Καστρίτσας με τον Αλέξανδρο Πριόβολο να αναδεικνύεται Πρόεδρος της ομάδας για 3η σερί σεζόν. Παράλληλα, το Δ.Σ ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Καραφέρη.
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ:
Πρόεδρος: Αλέξανδρος Πριόβολος
Αντιπρόεδρος: Χρήστος Δημητρίου
Γεν. Γραμματέας: Βασίλειος Γεωργανάς
Αν. Γραμματέας: Γεώργιος Κατσίλας
Ταμίας: Γεώργιος Ζερβός
Γενικός Αρχηγός: Παύλος Δοβανάς
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων: Ιωάννης Νάκος
Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Τύπου: Νικόλαος Στασινός
Μέλη: Ιωάννης Ζώτος
Βασίλειος Μπίνας
Δημήτριος Βρακάς
Με απόφαση της Διοίκησης προπονητής της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Γιάννης Καραφέρης.