Πιέζει τον ΠΑΣ Γιάννινα για μεταγραφή ο Πέδρο Κόντε

on .

KONTE PEDRO

• Τη δεδομένη επιθυμία του να μην συνεχίσει  στον  ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Πέδρο Κόντε.
Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε σε κυπριακή ιστοσελίδα για το ενδια­φέ­ρον του ΑΠΟ­ΕΛ, αλλά και του ΠΑΟΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στους Ηπειρώτες.
Το σίριαλ της πώλησης του Κόντε συνεχίζεται, με τους ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ να έχουν δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ωστόσο ο παίκτης ανήκει στον ΠΑΣ για ακόμα ένα χρόνο και για να συναινέσει στη μεταγραφή η διοίκηση των Ηπειρωτών θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά, με ένα ποσό κοντά στη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ισπανού επιθετικού.
Αναλυτικά οι δηλώσεις Κόντε:
«Ενημερώθηκα για τις δηλώσεις του προέδρου του ΑΠΟΕΛ. Φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, οπότε δεν μπορώ να πω περισσότερα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως μου αρέσει πολύ που υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ, είναι μία μεγάλη ομάδα, παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα με ενδιέφερε πολύ αυτή η προοπτική. Θα πρέπει να περιμένουμε, όμως, να δούμε τι θα γίνει».
Χθες βράδυ ωστόσο, προέκυψαν δημοσιεύματα που θέλουν την Αραβική Αλ Νάσρ, να έχουν προχωρημένες επαφές με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, καλύπτοντας όχι μόνο τη ρήτρα του ΠΑΣ (900.000 ευρώ), αλλά δίνουν και ένα επιπλέον ποσό! Ταυτόχρονα δίνουν στον Κόντε το συμβόλαιο της ζωής του και όλα δείχνουν πως το deal πολύ δύσκολα θα χαλάσει. Τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι της Αλ Νασρ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του Ισπανού επιθετικού ώστε να κλείσει η συμφωνία. Μάλιστα γίνεται λόγος για προχωρημένη υπόθεση που πλέον και ο ΠΑΣ Γιάννινα προχωράει την αντικατάσταση του Κόντε!  Η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να πει το τελικό «Οκ» ο ποδοσφαιριστής
Νωρίτερα πάντως ο Κόντε, είχε εκφράσει τη χαρά του για το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον ΑΠΟΕΛ, προσθέτοντας ότι τον ενδιαφέρει πολύ αυτή η προοπτική. «Θα πρέπει να περιμένουμε, όμως, να δούμε τι θα γίνει», είχε τονίσει.
Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Όντως, υπάρχει ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟΚ, έχουν υπάρξει επαφές το τελευταίο διάστημα, αλλά ούτε σε αυτή την περίπτωση υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο».
Για τον ΠΑΣ: «Ο ΠΑΣ γνωρίζει ότι θέλω να φύγω και να πάω σε μία μεγάλη ομάδα. Δεν θέλω να συνεχίσω, θέλω να εξελιχθώ και να πάω σε μία καλύτερη ομάδα. Ο ΠΑΣ γνωρίζει την επιθυμία μου, θα δούμε τι θα γίνει».
Ανακοινώθηκε και άλλο φιλικό
Στο μεταξύ, αργά χθες το απόγευμα έγινε γνωστό από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ότι το Σάββατο 11 Αυγούστου στις 6 μ.μ. στο Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες», η ομάδα του Γ. Πετράκη θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στα πλαίσια της προετοιμασίας για την νέα σεζόν. Αυτό είναι το έβδομο φιλικό προετοιμασίας για τους Ηπειρώτες!
Εντυπωσίασε ο ΠΑΣ στο Colonia Cup 2018
Μόνο νίκες και μόλις ένα γκολ παθητικό ήταν ο εκπληκτικός απο­λογισμός της συμμετοχής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα στο Colonia Cup 2018 που πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρία (φωτό).
Οι ομάδες του ΠΑΣ Γιάννινα που συμμετείχαν στη διοργάνωση πήραν σε όλους τους αγώνες τη νίκη και παράλληλα πήραν εμπειρίες και παραστάσεις.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του ΠΑΣ με ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2003 έβαλε συνολικά 10 γκολ στους 3 αγώνες που συμμετείχε.
Τα αποτελέσματα ήταν: ΠΑΣ Γιάννινα - Naftohimic Βurgas 2-0, ΠΑΣ Γιάννινα-Spartak Varnas 4-0 και ΠΑΣ Γιάννινα-Zvezdichka 4-0
Η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα με παίκτες γεννημένους τα έτη 2004 και 2005 είχε επίσης 3 νίκες σε ισάριθμα ματς με συνολογικό απολογισμό τερμάτων 13 υπέρ και μόλις 1 παραβίαση της εστίας της.
Τα αποτελέσματα ήταν: ΠΑΣ Γιάννινα – Naftohimic Burgas 4-1, ΠΑΣ Γιάννινα - Spartak Varnas 6-0 και ΠΑΣ Γιάννινα - Zvezdichka 3-0.
Παρών σε όλη τη συμμετοχή του ΠΑΣ Γιάννινα και προσφέ­ροντας τα μέγιστα από πλευράς βοήθειας ήταν και ο θρυλικός Ζντένκο Μουφ, ο παίκτης που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους του ΠΑΣ Γιάννινα όταν φόρεσε τη φανέλα της ομάδας τη δεκαετία του ' 90.