Νέα του ερασιτεχνικού

on .

AGROTIKOS

Στον Αγροτικό Τσόκρης και Σπαλιάρας
• Δυναμικά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά με την διοίκηση να ανακοινώνει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα του αμυντικού Λάμπρου Τσόκρη και του μέσου Νίκου Σπαλιάρα οι οποίοι πέρυσι αγωνίζονταν στην Μουσιωτίτσα.
Η διοίκηση έχει στα σκαριά μια ακόμη μεταγραφή η οποία θα προκαλέσει αίσθηση στον χώρο του ερασιτεχνικού, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν και οι παίκτες που θα παραμείνουν στην ομάδα.
Ο Χρήστος Φακίτσας στο τιμόνι της Λαψίστας
• Τα ηνία σε ένα νεαρό παιδί έδωσε η διοίκηση της Λαψίστας η οποία ανακοίνωσε ότι νέος προπονητής της ομάδας που θα την οδηγήσει στη Β' κατηγορία τη νέα χρονιά θα είναι ο Χρήστος Φακίτσας.
Ο πρώην προπονητής Χρήστος Μάστακας θα βρίσκεται και αυτός όσο μπορεί κοντά στην προσπάθεια της Λαψίστας από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Με μεγάλη μας χαρά ήρθαμε σε συμφωνία με τον  νεαρό προπονητή Χρήστο Φακίτσα για την καινούργια ποδοσφαιρική χρόνια. Το ΔΣ εύχεται καλή σταδιοδρομία σε αυτό το νέο σου ξεκίνημα Χρήστο και θα είναι δίπλα σου σε ότι χρειαστείς. Ως τεχνικός διευθυντής θα συνεχίσει ο πρώην προπονητής της ομάδας μας Χρήστος Μάστακας».
Παραίτηση Μπλέτσου από τη θέση του γενικού αρχηγού στο Μέτσοβο
• Την παραίτηση του από τη θέση του γενικού αρχηγού του ΠΑΣ Μετσόβου ανακοίνωσε ο Γεώργιος Μπλέτσος.
Ο Μπλέτσος ο οποίος στις φετινές εκλογές που έγιναν στην ομάδα τοποθετήθηκε από την διοίκηση ως γενικός αρχηγός αποφάσισε να μην συνεχίσει σε αυτό το πόστο, ενώ απέκτησε και την ποδοσφαιρική του ελευθερία από το Μέτσοβο μιας και η διοίκηση τον αποδέσμευσε.
Ο Δ. Κλείτσας νέος προπονητής στο ΑΠΟΕΛ
• Ο Δημήτρης Κλείτσας είναι ο νέος προπονητής στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε την καριέρα του από το Σταυράκι και στη συνέχεια αγωνίσθηκε στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ. Στην επαγγελματική ομάδα εντάχθηκε το καλοκαίρι του 1983 και έκανε το ντεμπούτο του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα (0-0) την περίοδο 1983-84.
Το καλοκαίρι του 1984 παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο στην Άρτα και στη συνέχεια επέστρεψε στον ΠΑΣ όπου και αγωνίσθηκε έως τον Νοέμβριο του 1989, όταν και αποχώρησε. Αγωνίστηκε και στον Μακεδονικό, στη Πρέβεζα, στην Ιεράπετρα, στη Κασσιόπη και στον Α.Ο. Βελισαρίου.
Τελειώνοντας την επαγγελματική καριέρα σαν ποδοσφαιριστής έγινε προπονητής κάτοχος UEFA B ενώ την περασμένη σεζόν ήταν μέλος του προπονητικού team της Δόξας Κρανούλας.
Διοίκηση στο Σταυράκι με πλάνο και όραμα για κάτι καλύτερο
• Μια νέα ξεχωριστή προσπάθεια από ότι φαίνεται πάει να γίνει τη φετινή χρονιά στο Σταυράκι.
Η νέα πολυμελής διοίκηση που εκλέχθηκε μέσα από την εκλογική διαδικασία έχει βάλει ως πλάνο και όραμα τους στο να γίνει η ομάδα και οι ακαδημίες ένα πρότυπο λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα.
Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας θα είναι για μια ακόμη χρονιά ο Σπύρος Γώγος που εκλέχθηκε πρόεδρος, αλλά τα αξιώματα στην ομάδα του Σταυρακίου λίγη αξία έχουν αφού ο καθένας από το πόστο του προσφέρει το 100% που μπορεί.
Ήδη έχει τοποθετηθεί το αυτόματο πότισμα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις, ενώ ασφαλτοστρώθηκε και ο δρόμος που οδηγεί προς το γήπεδο και με την πάροδο του χρόνου η νέα διοίκηση θα θέσει σε εφαρμογή το νέο πλάνο της.
Αναλυτικά η νέα σύνθεση του Δ.Σ. είναι η εξής: Πρόεδρος: Σπύρος Γώγος, Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Δημητρίου, Αντιπρόεδρος Α' - Υπ. Δημ. Σχέσεων: Βασίλειος Καμηνάς, Γεν. Γραμματέας - Ταμίας: Χριστίνα Ακρίβη, Ταμίας Β': Γεώργιος Μανώλης, Γεν. Αρχηγός: Γεώργιος Νάτσης, Υπ. Ακαδημιών: Αθανάσιος Κουβεντάρης, Σύνδεσμος Ακαδημιών - Υπ. Τύπου: Αλέξανδρος Βεβόπουλος, Σύνδεσμος Ακαδημιών: Ιωάννης Καλόγηρος, Υπ. Εγκαταστάσεων: Δημήτριος Κασιούμης, Υπ. Εκδηλώσεων: Μανώλης Τσιγαρίδας, Υπ. Εκδηλώσεων Β': Πάτερ Θεόκλητος, Υπ. Κυλικείου: Μιχαήλ Μάντζιος, Σύμβουλος Ακαδημιών: Δημήτριος Γαϊτανίδης, Μέλη: Ιωάννης Μπούκας και Κλεάνθης Καπατσέλης.
Συνεχίζει στον πάγκο της Μουσιωτίτσας ο Αποστόλης Τόλης
• Σιγά - σιγά οι ομάδες της Α' κατηγορίας κλείνουν τους προπονητές για τη νέα χρονιά και μια από αυτές είναι και η Μουσιωτίτσα η οποία ανακοίνωσε ότι στον πάγκο της θα βρίσκεται ο Αποστόλης Τόλης.
Σε δήλωση του ο κ. Τόλης ανέφερε τα εξής: «Στόχος μας είναι τη νέα χρονιά στο νέο μας γήπεδο να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο».

NHSI

Αλλαγή προέδρου και προπονητή στον Αετό Νήσου
• Πραγματοποιήθηκαν στον Αετό Νήσου οι αρχαιρεσίες του συλλόγου όπου είχαμε αλλαγές τόσο στη θέση του προέδρου όπου νέος πρόεδρος στην ομάδα θα είναι Βασίλης Παλιάγκας, όσο και στη θέση του προπονητή αφού παρελθόν αποτελεί ο Μιχάλης Μπόλος με τη διοίκηση να ανακοινώνει την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία του Αθανάσιου Κουβεντάρη.
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. του Αετού Νήσου είναι το εξής: Πρόεδρος: Βασίλειος Παλιάγκας, Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Σπαθάρης, Γραμματέας: Κωνσταντίνος Κοτσίνας, Αναπλ. Γραμματέας: Σωτήριος Λώλης, Ταμίας: Βασίλειος Γκίγκης, Γεν. Αρχηγός: Άρης Πεπόνης, Υπ. Δημ. Σχέσεων: Αθανασία Λάζου, Υπ. Επικοινωνίας: Στέργιος Βακατσάς, Μέλη: Χρήστος Μπέκας, Άρης Ράδης και Κωνσταντίνος Μπίλης.
Νέος προπονητής στην ομάδα θα είναι ο Αθανάσιος Κουβεντάρης και το Δ.Σ. ευχαριστεί τον πρώην προπονητή Μιχάλη Μπόλο στην καταλυτική συμβολή του στην περσινή περίοδο για την επίτευξη των στόχων της ομάδας και του εύχεται κάθε επιτυχία στον καινούργιο του επαγγελματικό προορισμό.
Ο Αντώνης Δημητρίου νέος προπονητής στην Αγία Μαρίνα
• Την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Αντώνη Δημητρίου ανακοίνωσε η Αγία Μαρίνα.
Η διοίκηση της ομάδας έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή αφού στο πρόσωπο του Αντώνη Δημητρίου ο οποίος θα προσπαθήσει δουλεύοντας με νεαρούς παίκτες να κάνει η ομάδα μια καλή πορεία και μέσα από αυτή να μπορέσουν να αναδειχθούν κάποιοι παίκτες και παράλληλα να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορεί να παίζει σωστό και καλό ποδόσφαιρο.