Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στην Α2!

on .

MPASKET PAS KORITSIA 24 6 18

• Το Σάββατο το βράδυ, ολοκληρώθηκε επισήμως η «περιπέτεια» του ΠΑΣ Γιάννινα στην τοπική κατηγορία, καθώς μετά το Ειδικό Πρωτάθλημα ανόδου στην Α2 γυναικών, τα κορίτσια του Γιώργου Σιαμέτη, ολοκλήρωσαν εμφατικά την χρονιά, κατακτώντας την άνοδο στην Α2 αήττητες!
Η γιαννιώτικη ομάδα βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη την προηγούμενη εβδομάδα, όπου από την Τετάρτη ήταν υποχρεωμένη καθημερινά να δίνει από έναν αγώνα για την άνοδο στην Α2. Η αρχή έγινε την Τετάρτη το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Νεαπόλεως, όπου φιλοξενήθηκε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, με τις Γιαννιώτισσες να επικρατούν με χαρακτηριστική ευκολία του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας με 70-29.
Την Πέμπτη το βράδυ, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ακόμα ένα εύκολο βράδυ, νικώντας την ΑΓΕ Πιερίας με το εμφατικό 66-14, ενώ την Παρασκευή «θύμα» των γυναικών του ΠΑΣ έπεσαν οι Πάνθηρες Καβάλας με σκορ 60-24.
Το Σάββατο το απόγευμα λοιπόν παιζόταν όλη η χρονιά και τα κορίτσια του Γιώργου Σιαμέτη δήλωσαν παρούσες στο ραντεβού με την άνοδο απέναντι στην καλή ομάδα της Νίκης Βόλου.
Μετά από ένα «νωθρό» πρώτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΣ Γιάννινα επέβαλε τον ρυθμό του και με εφαλτήριο την πολύ καλή άμυνά του αλλά και την αποφασιστικότητα των κοριτσιών πήρε τη νίκη και την πολυπόθητη άνοδο, η οποία πανηγυρίστηκε δεόντως τόσο από τις παίκτριες και το τεχνικό τιμ, αλλά και από τους δεκάδες φιλάθλους του ΠΑΣ, οι οποίοι αφιέρωσαν το Σαββατόβραδό τους στο μπάσκετ, ταξιδεύοντας στην Θεσσαλονίκη για να εμψυχώσουν την ομάδα τους.
Τα δεκάλεπτα: 13-14, 25-30, 41-48, 48-56
Διαιτητές: Αγραφιώτης Γρ.-Αναστασιάδης
Νίκη Βόλου (Γαλανάκης-Συλεόπουλος): Κωστούλα 11(1), Παρασχάκη 5(1), Ντέγκα 2, Αλεξίου, Κοπάνου 16, Παπαγακή 12, Κατσιοπούλου, Ζουμπούλη 2, Στρίγκου.
ΠΑΣ Γιάννινα (Σιαμέτης): Ντόκου 16(3), Σαρηγιαννίδου 9(1), Γιωτίτσα Ε. 4, Μεντεσίδου 5, Χρηστάκη, Ξανθοπούλου 2, Γιωτίτσα Δ., Ντάλα 18(3), Μπουκουβάλα 2.
BASKET
Πολλά τα συγχαρητήρια
Η άνοδος της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα στην Α2 χαιρετίστηκε από σχεδόν σύσσωμη την αθλητική κοινότητα των Ιωαννίνων.
• Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Με ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στο facebook η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα συγχαίρει τα κορίτσια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, για την προαγωγή τους στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
• Ο Σπάρτακος Ιωαννίνων: «Από όλη την οικογένεια του Σπάρτακου συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία. Μπράβο στις παίκτριες, στον coach Σιαμέτη και στην διοίκηση που κατάφεραν να επαναφέρουν το γυναικείο τμήμα εκεί που αξίζει να βρίσκεται».
• Το Εργασιακό Πρωτάθλημα: Το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ «Ευγενία Μουτσίκα», συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για την επιτυχία της και την επάνοδό της στην Α2 κατηγορία. Οι γυναίκες του ΠΑΣ κέρδισαν όλα τα ματς στους αγώνες μπαράζ της Θεσσαλονίκης και επάξια επιστρέφουν στην Α2 κατηγορία! Τους ευχόμαστε συγχαρητήρια και καλή τύχη και καλή δύναμη τη νέα σεζόν!
• Ο ΣΦ ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Σ.Φ. Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συγχαίρει τις παίκτριες, τους προπονητές και το Δ.Σ. της ομάδας μπάσκετ Γυναικών ΠΑΣ Γιάννινα WBC για την άνοδο τους στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ο στόχος επετεύχθη έπειτα από τους σκληρούς κόπους ενός ολοκλήρου χειμώνα, ήρθε η ώρα όλοι τους να γευτούν τους καρπούς των αποτελεσμάτων. Ευχόμαστε του χρόνου τέτοιο καιρό να πανηγυρίζουμε ακόμα μια άνοδο.