Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα-VIKOS ο προπονητής Κώστας Σδράκας

on .

BIKOS PAS GIANNINA MPASKET SHMA

• Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η λύση της συνεργασίας των μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα-VIKOS και του προπονητή που ανέβασε την Γιαννιώτικη ομάδα στην Γ’ Εθνική Κώστα Σδράκα. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει για την συνέχιση της συνεργασίας τους αμέσως μετά το τέλος των μπαράζ και μάλιστα είχαν θέσει επί τάπητος από κοινού τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.
Το διαζύγιο κάθε άλλο παρά βελούδινο φαίνεται να ήταν, μιας και οι απόψεις για το αν παραιτήθηκε ή αν απολύθηκε διίστανται. Αναλυτικά παρατίθενται η δήλωση παραίτησης του Κώστα Σδράκα και η ανακοίνωση-απάντηση του ΠΑΣ:
Κώστας Σδράκας
«Ανακοινώνω την παραίτησή μου από την θέση του προπονητή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΒΙΚΟΣ μετά από μια ανταγωνιστή και δύσκολη αθλητικά αλλά και γεμάτη επιτυχίες χρονιά. Καταφέραμε όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητικό τιμ και αθλητές να ανεβάσουμε και τον μπασκετικό ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις εθνικές κατηγορίες.
Ευχαριστώ λοιπόν όλους αυτούς αλλά και τους φιλάθλους για όλα όσα ζήσαμε και χαρήκαμε μαζί.
Δυστυχώς η διαφορά φιλοσοφίας με την διοίκηση της ομάδας ως προς τον σχεδιασμό προκειμένου να είναι ανταγωνιστική στην Γ’ Εθνική κατηγορία με οδηγεί στην παραίτηση μου.
Εύχομαι ειλικρινά η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να εκπληρώσει τους στόχους της γιατί το αξίζει».
ΠΑΣ Γιάννινα-VIKOS
«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του «ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ» ευχαριστεί τον προπονητή Κώστα Σδράκα για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον σύλλογο την περασμένη χρονιά και του εύχεται κάθε επιτυχία στην προπονητική του καριέρα. Η ομάδα μας αναγκάσθηκε να διακόψει την συνεργασία με τον κ. Σδράκα αφενός μεν επειδή παρά τις συνεχείς παρακλήσεις της δεν της παρουσίασε εγγράφως ανάλυση πεπραγμένων για την προηγούμενη αλλά και κανένα σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά και αφετέρου λόγω διαφορετικών απόψεων που υπάρχουν μεταξύ των δύο πλευρών αναφορικά με έξω-αγωνιστικά θέματα. Ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη χρονιά συνεχίζεται με στόχο η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας».