Από την Κολομβία το έκτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ

on .

FAMPRI KASTRO

• Την έκτη καλοκαιρινή του μεταγραφή πραγματοποίησε χτες ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση για τρία χρόνια του Κολομβιανού μέσου, Φάμπρι Κάστρο.
O Edwin Fabry Castro Barros, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι 26 χρονών και γεννημένος στην Santa Barbara της Κολομβίας και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντεπορτίβο Πάστο της χώρας του. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Βραζιλία με τη φανέλα της Γκουαρανί, ενώ ακολούθησε το ταξίδι στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ράγιο Μαχαδαόντα από την Ισπανία. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο Κάστρο αγωνίζονταν στην ελβετική Σερβέτ.
Ο Κάστρο αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και αναμένεται να δώσεις λύσεις τον ΠΑΣ στις θέσεις 6 και 8, τόσο στην ανασταλτική όσο και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, ενώ θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 21.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΣ, ο Φάμπρι Κάστρο σημείωσε ότι:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ανυπομονώ να δω την πόλη και να παίξω για την ομάδα.
Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη και την οικογένεια του, τον προπονητή μας κ.Πετράκη και τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο για την ευκαιρία που μου δίνουν. Ελπίζω να φανώ αντάξιος στις προσδοκίες της ομάδας και του κόσμου».