Τέσσερις μεταγραφές και συνεχίζει

on .

SERBIANA

• Με δυναμικές και παράλληλα προσεκτικές κινήσεις έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι η νεοφώτιστη ομάδα  στη Γ Εθνική του Θριάμβου Σερβιανών ούτως ώστε να μπορέσει στα σταθεί με αξιοπρέπεια στη παρθενική της συμμετοχή στη συγκεκριμένη κατηγορία.
Μπορεί η προετοιμασία να ξεκινάει στις 23 Ιουλίου και η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής να τοποθετείται χρονικά στις  23 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ήδη στην ομάδα του Αλέκου Τάτση  έχουν ενταχθεί ήδη τέσσερις ποδοσφαιριστές  και αναμένεται το προσεχές διάστημα να υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις, με την απόκτηση τερματοφύλακα να αποτελεί μια από τις άμεσες προτεραιότητες.
Παράλληλα,οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν το βασικό κορμό της ομάδας στη περσινή πετυχημένη σεζόν θα παραμείνουν στο ρόστερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους παίχτες που ανανέωσαν ο Δημήτριος Γιάκος και ο Βασίλης Γιάτσε θα ενταχθούν στον Θρίαμβο από την 1η Οκτωβρίου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Από τους παίχτες που έχουν αποχωρήσει είναι μέχρι στιγμής ο τερματοφύλακας Αλέξης Κυρικλίδης και ο Βάιος Αλεξίου.
Τσίντας από την Κ20
Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που εντάχθηκε στο ρόστερ των Σερβιανών τη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ήταν ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός Πέτρος Δρόσος  που πέρυσι αγωνιζόταν στην Ανατολή και ανακοινώθηκε από την ομάδα τη περασμένη εβδομάδα.
Στη συνέχεια, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Παναγιώτη Τσίντα που πέρυσι αγωνιζόταν στην Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 20χρονος δεξιός οπισθοφύλακας έχει αγωνιστεί και τρεις χρονιές στους Αμπελόκηπους.
Με παραστάσεις στη Γ’ ο Μπλέτσας
Τον Μάριο Μπλέτσα που έχει παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική, καθώς τις περασμένες δυο αγωνιστικές περιόδους φορούσε τη φανέλα του Θεσπρωτού απέκτησε ο Θρίαμβος Σερβιανών. Ο 21χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Κατσικά, Πεδινή, Κουτσελιό και Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ενίσχυση στο κέντρο με Τσουμάνη
Έπειτα από 6,5 χρόνια στην ομάδα των Χουλιαράδων όπου κατέκτησε ένα κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ, ο 24χρονος μέσος Ανδρόνικος Τσουμάνης θα αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα του Θριάμβου Σερβιανών και αναμένεται να βοηθήσει ενεργά στην προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα στη Γ’ Εθνική.
ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ