Ξεκινά αύριο το 3x3 σε Hall of Brands και πλ. Μαβίλη

on .

MPASKET SYNENTEYKSH 2 7 18

• Έγινε χθες στο Hall of Brands η παρουσίαση και η συνέντευξη Τύπου για το 3x3 FIBA Endorsed Hall Of Brands Tournament” που θα γίνει στα Ιωάννινα στην Πλατεία Μαβίλη, αλλά και στις εγκαταστάσεις του Hall of Brands  από αύριο, Τετάρτη ως το Σάββατο 7 Ιουλίου.
Από πλευράς της εταιρείας μίλησε ο Κώστας Πολυμερόπουλος που τόνισε ότι στόχος είναι να γνωρίζει ο κόσμος τον συγκεκριμένο θεσμό, ενώ όπως είπε θα υπάρχουν κερκίδες που θα μπορεί ο κόσμος να παρακολουθήσει τους αγώνες στους οποίους θα δώσουν το παρών με δικές τους ομάδες ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Δημήτρης Παπανικολάου και ο Δημήτρης Καλατζής.
Εκ μέρους του Δήμου Ιωαννιτών ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας επεσήμανε ότι αυτό θα είναι η αρχή για να γίνει θεσμός αυτή η διοργάνωση και ο Δήμος θα είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.
Στην συνέχεια μίλησαν ο διαιτητής κ. Μητσόπουλος, η κ. Σταμάτη η οποία είναι μέλος της φιλοζωικής ΚΙ.ΔΙ.ΖΩ., ο προπονητής του IBC κ. Παπαδόπουλος, ο εκπρόσωπος του Σπάρτακου κ. Στύλιος, ο εκπρόσωπος του Θρύλου Ιωαννίνων κ. Αρβανιτάκης και ο εκπρόσωπος του ΑΓΣΙ κ. Κασιούμης.
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τα αδέσποτα ζώα της περιοχής μας, ενώ θα υπάρχουν και στην Πλατεία Μαβίλη σκυλιά τα οποία όπως είπε η εκπρόσωπος του ΚΙ.ΔΙ.ΖΩ. κ. Σταμάτη θα μπορεί όποιος θέλει να υιοθετήσει κάποιο από αυτά.