Νέα του ερασιτεχνικού

on .

Untitled 1

Πρόεδρος ο Πασιάς - Δύο μεταγραφές για την Κράψη
• Ο Γιάννης Πασιάς θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά να βρίσκεται στην προεδρία του ΠΑΣ Κράψης μετά τις αρχαιρεσίες της ομάδας, ενώ στα μεταγραφικά έγιναν οι δύο πρώτες προσθήκες.
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. είναι το εξής: Πρόεδρος: Ιωάννης Πασιάς, Αντιπρόεδρος Α: Απόστολος Κωστανάσιος, Αντιπρόεδρος Β': Δημήτριος Ντίμης, Γραμματέας: Στέφανος Πανταζής, Ταμίας: Αλεξάνδρα Καρατζά, Γεν. Αρχηγός: Ευάγγελος Μπάρκας, Έφορος Υπεύθυνος Υλικού: Κωνσταντίνος Παργινός, Υπεύθυνος επικοινωνίας και Τύπου: Άρης Πασιάς, Μέλη: Χρήστος Πασιάς, Γρηγόριος Δέζος, Αθανάσιος Καντζέλης.
Επικοινωνία: Ιωάννης Πασιάς: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - 6943-081256, Άρης Πασιάς: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - 6940-893488
Πήρε Αλεξίου και Σταυρόπουλο
Στο μεταξύ τις δύο πρώτες μεταγραφές ανακοίνωσε η Κράψη αποκτώντας τον επιθετικό Βάιο Αλεξίου από τον Θρίαμβο Σερβιανών και τον τερματοφύλακα Χρήστο Σταυρόπουλο από το Ροδοτόπι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι οι Σταυρόπουλος Χρήστος και Βάιος Αλεξίου, θα αγωνίζονται για την ομάδα μας, τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Ο Χρήστος Σταυρόπουλος αγωνιζόταν για την ομάδα του Πασσαρώνα Ροδοτοπίου, στη θέση του τερματοφύλακα, αντίστοιχα ο Βάιος Αλεξίου, υπήρξε βασικό στέλεχος της ομάδας των Σερβιανών, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο ΕΠΣΗΠ 2017-18, αγωνιζόμενος στο κέντρο. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΣ ΚΡΑΨΗΣ και τους ευχόμαστε, καλή αγωνιστική σεζόν!».
ORFANOS
Ο Ορφανός στον Αγροτικό
• Εντυπωσιακά συνεχίζει ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά αφού έκανε ακόμα σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του, αποκτώντας από την Ανατολή τον Χριστόφορο Ορφανό. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός είχε μια γεμάτη χρονιά με την Ανατολή πετυχαίνοντας 20 γκολ και αναμφίβολα θα βοηθήσει σημαντικά τον Αγροτικό στο να επιτύχει τους στόχους του τη νέα χρονιά.
Ο Λάζαρος Γιώτης νέος προπονητής στο Σταυράκι
• Την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Λάζαρο Γιώτη ανακοίνωσε το Σταυράκι. Ο Γιώτης ήταν πέρυσι στην τεχνική ηγεσία της Κράψης την οποία και βοήθησε να παραμείνει στην κατηγορία μέσω των αγώνων μπαράζ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σταυρακίου αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ. του Α.Ο.Σταυρακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Γιώτη Λάζαρο. Ο κ. Γιώτης, ο οποίος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA B, συμφώνησε εξ ολοκλήρου στο νέο πλάνο που έχει θέσει η διοίκηση της ομάδος για τη λειτουργία του συλλόγου και εξέφρασε τη διάθεση να προχωρήσει μαζί μας στην υλοποίησή του. Αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως επίσης και του τμήματος νέων του συλλόγου και σε άμεση συνεργασία με τον υπεύθυνο υποδομών του συλλόγου κ. Κουβεντάρη Αθανάσιο θα πραγματοποιήσουν την ομαλή μετάβαση των νεαρών ποδοσφαιρικών στο ανδρικό τμήμα. Τον καλωσορίζουμε στα νέα του καθήκοντα, του δείχνουμε αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη και ελπίζουμε με την εμπειρία και την κατάρτισή του να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων μας».
Στον Αγροτικό Καστρίτσας ο Κατζιώτης
• Τον Μπάμπη Κατζιώτη που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βοτανικού απέκτησε ο Αγροτικός Καστρίτσας. Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός που πέρυσι πέτυχε 15 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βοτανικού και έχει αγωνιστεί και στις Ελπίδες Ιωαννίνων αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του Γιάννη Καραφέρη.
Προς αποχώρηση από τη Β’ Ερασιτεχνική το Βελισσάριο
• Αβέβαιη θεωρείται η συμμετοχή της ιστορικής ομάδας του Βελισσαρίου στη Β' Ερασιτεχνική της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσπάθειες στη πρόσφατη Γενική Συνέλευση του σωματείου για να συγκροτηθεί Διοικητικό Συμβούλιο απέβησαν άκαρπες και πλέον τα πράγματα προδιαγράφονται εξαιρετικά δύσκολα για τη συμμετοχή στη Β ' Ερασιτεχνική. Πάντως, εφόσον η ομάδα του Βελισσαρίου οριστικά δε δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα, θα προβιβαστεί η ομάδα των Κραψητών Καππαδόκων στη Β Ερασιτεχνική για να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί.